Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra F vagy VW Golf 3?

Opel Astra F vagy VW Golf 3?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok? Körülbelül 400 ezer forintot tudok rászánni, de nem tudok dönteni. Előre is köszi a válaszokat.
2009. aug. 27. 00:08
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Astra a nyerő...nekünk is van ...megbizható stabil

3as golf gyárilag rossz...elkapkodot..csörög a kaszni szorul a zár a motor meg ...ne is beszéljünk róla ...

a 3as golfot a VENTO szériával lett javitva amit nagyon dicsérnek !!!

2009. okt. 8. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Opel sose kop el... CSAK ELROHAD!!! Szomszédomnak astra van és a kipufogót ki kellet cserélni mer olyan volt a káposzta, úgy lehetett leszedni róla az elrohadt részeket... ráadásul a computer is meghülyült benne ami 300 000 ft ha csak nem bontóbol van, én a golfot ajánlom a vw -ek nagyon sokat bírnak
2011. máj. 19. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
bocsi elnéztem szomszédnak g astra van de akkor főleg mert az f régi és rohad a kasztni nagyon
2011. máj. 19. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
nekem mindegyik volt és most is az van(másikak)az astrának is megvan a hátránya.a golf drágább mint az astra már a szervize is.szerencsére tudok viszonyitani és imádom mindkettőt!De 10éves tapasztalat:a golfnak nem volt baja,de az astra volt szervizbe párszor.A mostaniakkal szintén ez a szitu!több ismerösöm is panaszkodott már az astrára.kipufogorohadástól a belső világitásig tönkremegy minden.Ettől független jó autó.Ha kicsit több pénzed van a golfot válaszd.Minőségibb az tény.De mondom az astra is az életem,mert nekem mindkettő van immár 2.generációja és 10-nél több évet voltak használva.
2011. jún. 15. 20:00
 15/15 anonim válasza:
100%
Szia.Itt sokan hülyeségeket beszélnek elfogultak.Nekem volt mindkető sőt sok VW-m is volt,Passat B4,Golf 3,Golf 2,Opelből meg szinte mindegyik.Ha megbízhatóságot akarsz,akkor azt mondom mindkettő az.Az én döntésem ebben az árban biztos egy 1.4-es Astra mellett szólna abból is a 8 szelepes motor,mert egyszerű mint a faék.Rohad?16 évesen mi nem rohad?Karbantartás kérdése az egész,a fehér Golf 3-asokat kerüld el jó messzire,mert 70%-as lepattant zsaruverda.Az Astránál ezt úgy veszed észre,hogy általában a volt rendőrautók gázosak (lpg) és 15-ös erősített felniken gördülnek,de van 13-as is belőle.Szóval a Golfhoz aránytalanul drága minden ráadásul a futóműve is kemény pattogós a mi utainkra.Az Opel szebb szerintem belülről is az alkatrészek filléresek,hozzá.Én most is egy 1.4 8szelepes Astrát hajtok 93-as vezérlés csere,gyertyák,szűrők,olaj,generátor szíj,talpas csere.Mással nem lesz gond.
2011. szept. 8. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!