Opel Astra F vagy VW Golf 3?
Jaja, én is az astra mellett voksolok.
És nem azért mert nekünk is van....XD
3-as golfból 400 ezerért egy elég lestrapáltat kapsz visszatekert km-órával, vagy 300000km-rel (ami sok!!!!!!!!)
Atrából nézzél benzin+gázosat! Az a nagy királyság, és még belefér az árba.... (kb 160 ft/L gáz, és kb. 8-9 liter/100 km!!!!!!!! (1200-1500ft ből kijöszz 100 km en, és ez nem mindegy!!!)
És án is ajánlom a SI motorosokat az a legjobb féle az ilyenből, de ha nem találsz, akk hidd el, jólesz a sima GL astra is b+g vel!!!
Én a Golfot ajánlom! Nekem az van, és a megbízhatóság mintaképe. (bár az enyém diesel)
Az Astra sokkal inkább hajlamos a korrózióra, lötyögős és nehezen kapcsolható a váltója, hamar szétesik a futómű, sok a nagyon elhasznált példány.
Bármelyik mellett döntesz, nézd át nagyon, mert mindkét típusból sok a bontószökevény!
opel.... nemrox,de ..de.. Golf3? hát Golf 2.. !miért? Mert a kasztni ugyan ráncfelvarrott,ujabb,de nem erösebb,nameg drágábbhozzá az alkatrész,és nincsis annyi mint a golfhoz.nekemszemélyszerint jobbantetszik a golf. nekem egy 1.8as golfom van,és bátran mondhatom szépen megy!oké fogyaszt is..dee..de.
hát döntd el.
Ha nem tudsz dönteni,mérlegelj,mire kell?
Ennyiért csak kalap szart kapsz,ebből a típusból!
Ha csak az identitásodnak kellenek ezek a típusok
csináld!
Tel:0620 976 83 86
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!