Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mien venétek egy astra f vagy...

Mien venétek egy astra f vagy golf 3?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Astra már volt. Nem nyert meg. Úh Golf III, de már csak dízelbe...
2010. nov. 30. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem beszélni magyar?

Nekem volt Astrám, és bevált. Ha a kettő közül kéne választani egyértelműen F Astra!

2010. nov. 30. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Venék én fastra nem tudjuk jó, van golflabda énekem.
2010. nov. 30. 18:17
 4/10 anonim válasza:
F Astra szuperül bevált. A Golf 3-ról nem tudok nyilatkozni.
2010. nov. 30. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Astra dízel tökéletes, világgámenni is tökéletes nagyobb szervíz nélkül!

Golf elégtelen, volt Golfom benzines 1.4-es lusta is fogyasztása 8-9 liter cserébe nem megy sehová 1.2-es 6 szelepes ECO motoros Fabia kikente a számat vele, utána gondoltam egy dízel golf csak jobb... 1.9 Gt TDi 90 lovas, menni ment csak egy motorgenerál előtt továbbpasszoltam ez 2év alatt 2 autó!

Astra dízelt hajtottam párszor, nagyon nagyon tudták a dolgukat akik összerakták 1.7 TD astra magasan veri a 3-as Golf dízelt.

De szerintem egy 80-as Audival jársz a legjobban 1.6 vagy 1.9 dízel!

2010. nov. 30. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát III.as golfot biztos nemvennék.A rendőrségnél voltam autószerelő a III.as golfokidején.Hát mit ne mondjak,nem kéne.Akkor inkább II.es golf.
2010. nov. 30. 20:41
 7/10 anonim válasza:
F Astra, lomha, kivülről szép, de tudása nekem nagy csalódás, egy 3as golf én nem tudom a technikai adatokat meg ilyen szarságokat, de tudásba magasan veri, legalábbis vezettem már mind2őt és az a golf nagyon jól gyorsul F astra meg fordulatszáma is ha jól tudom 6ezerig van irva órára, nem véletlen, nagyobb tempónál nagyon nem bírja már és gyorsulni se úgy gyorsul, tehát golfot izgalmasabb vezetni. Ill azt mondogatják h golf értékálóbb, viszont az tény h Astra kinéz olyan jól hogy elcsábítsa az embert. Szerintem simán a golf.
2010. nov. 30. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: Milyen motorral vezetted az Astrát, és milyennel a Golfot?
2010. nov. 30. 21:02
 9/10 anonim válasza:
Utolsó, nem tudom pontosan Astra 1.6os benzines volt, golfot nemtudom már, mert nem igazán azért vezettem, hogy na most mit vezetek:)de miért kérdezed, nem teljesen helytálló amit írtam?
2010. dec. 1. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Tudod a sima 8V tényleg lassú. De a 16V, vagy még inkább az 1.6SI jobban megy még a mai átlagos 1.6-os kompakt autóknál is.
2010. dec. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!