Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra F vagy VW Golf III?

Opel Astra F vagy VW Golf III?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok első autóm lenne és ők a kiszemeltek. Melyik lenne megbízhatóbb, jobb?
2011. jan. 20. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
személyszerint asrta jobban tetszik meg szerintem kicsit komolyab de mind 2ö jo választás szerintem
2011. jan. 20. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
inkább astra
2011. jan. 21. 21:51
 3/7 anonim válasza:
0%
alap hogy vw jolnézk jolis megy szal szerintem golf de abbol is a dizel
2011. jan. 22. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Astra: olcsóbb megvenni,fenntartani,javíttatni,és elég jól bírja a strapát, kivéve a rozsdásodás, az sajnos alapbetegsége.

VW nagyon túldimenzionált autó itthon, első autónak mindenképp Astrát javaslok - saját tapasztalat van mindkettő ügyében.

2011. jan. 23. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:

ucsóval teljes mértékben egyet értek. Annak idején sokat filóztam II-es golf kontra astra között, és golfot választottam. Drágák hozzá az alkatrészek ahhoz képest hogy egy ilyen korú olaszhoz, franciához negyed ennyi. Az utángyártott alkatrészek ráadásul kínaiak, így hiába olcsó, olyan is (300ftos tanksapka 3 nyitást bírt, aztán kijött belőle a zárbetét...)

Golfhoz első nagy lökös 20 rugó körül van még használtan is....

Szóval a VW jóval túl van árazva a valós értékéhez képest. Az astra ezért ár-érték arányban jobb választás.

2011. jan. 23. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Feltétlenül Astra!

A vw nagyon túlértékelt Magyarországon, szerintem teljesen alaptalanul.

2011. jan. 25. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Minenképp az Astra de az alját meg a kasztnit jól nézd át mert nagyon hajlamos az autó a rozsdásodásra viszont lényegesen olcsóbb fenntartani mint a Golfot.
2011. jan. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!