Szeretnék elekezdeni motorozni. Milyen motort ajánlotok? Bővebben lent.
Motort még soha sem vezettem. B-s jogsim van, Csak hobbi célra kellene. Egy motor karbantartása mennyi szakértelmet igényel. A kocsin ilyen alap dolgokat megcsinálok mint pl: olajcsere, szűrők cseréje, gyertyacsere, dobféket is szedtem már szét...
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha hobbi célra kell, akkor kezdésnek szerintem csináld meg a könnyítet A1-et és 125-ös motorral nagyobb élmény lesz.
Bár nem árt egy kis apasztalatot szerezni, de a kreszt tudod, esetleg ha van az ismerőseid között valakinek 50-es motorja, lehetőleg váltós aki kölcsönadja egy kis gyakorlásra, az hasznos tud lenni, de hobbi célra elég gyenge az 50-es.
Hol használnád a motort? Milyenre gondoltál? Sportmotor, enduro, vagy supermoto vagy milyen?
Ha meg akarsz maradni a "B"-nél, akkor Derbi Senda, Yamaha DT50, ezek könnyűek, ha buksz nem azon félsz hogy hogyan zúz össze a motor súlya.
De ha nagyobbat akarsz, az első leírta a lényeget.
"vegyél egy simson-t az a legjobb és olcsó karban tartani és teis meg tudod csinálni"
A DT és Senda is erősebbek, alkalmasabbak földútra, ugyanúgy lehet őket javítani. A Simson nem is olcsó, az utángyártott alkatrészek vacakok és alkalmatlan földútra (esetleg ha nem túl gördös és teljesen száraz, akkor igen, el lehet vele menni).
Mindkettő tetszik. A derbi az jobban bejön és igazából nincsenek is vészes árban. Mennyire bonyolult ezeknek a szerelése?
Lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de ezeket is kell vinni műszaki vizsgára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!