Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha 15 évesen kezdek motorozni...

Ha 15 évesen kezdek motorozni egy yamaha yz 85 motorral akkor 19 évesen ki tudnék motorozni egy yamaha yz 250 2t?

Figyelt kérdés
és még 15 éves korom előtt soha nem ültem motoron soha? ugy. a yz 250 63 le akkor ki tudnám maximálisan endurozni meg pályázni sokat kerekezni egyhuzamba meg nagyon jol kimotorozni meg menni vele? De 15 éves korom előtt soha nem ültem még egy babettám se 15 szulinapomra kaptam ezt a yz 85 öst 30le egyébként na ki lehet? csak m,otorosok meg tapasztalt hozzáértők irjanak de maximálisan mondom mindenutt betonon enduronál földuton mászokázni meredek emelkedőn nagyon meredeken na meg crosspályán!!na?? helyesírásért bocs gyorsan írtam ilyen sokat na ki tudnám?

2012. nov. 4. 19:13
 1/10 A kérdező kommentje:
vagy suzuki rm 250 est? az is 63 le azt??
2012. nov. 4. 19:15
 2/10 A kérdező kommentje:
ja meg persze forgalomban? (tudom ott nem mehet cross de ott el tudom maximálisan 19 évesen?)?????????????:
2012. nov. 4. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Itt nem a teljesítmény számít, hanem a fokozatosság, ha 19évesen lefog érni a lábad a 250esről nem lesz bajod, ha épp hogy lábujj hegyen tudod majd csak irányítani az kicsit veszélyes

Szóval magasságod számít leginkább, felülhet valaki 600as motorra is ha tudja és bírja a fokozatosságot

Először úgysem fogsz tövig húzott gázzal, kanyart bevenni meg ugratni, idővel ha összeszoksz a motorral persze :)

Amúgy az ilyen motorokon pár karika alatt kilehet igazodni, váltással együtt

2012. nov. 4. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Elözö voltam!

Hogy pontósan válaszoljak a kérdése szerintem te nem tudnál egy 63 le mocit gond nélkül elhajtani!

2012. nov. 4. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést, én 20 évesen ültem életembe először motoron. 250-es gépen. De 5 perc múlva már a bójákat kerülgettem a rutinpályán...
2012. nov. 4. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es

Az a válaszoló én voltam előtted :)

2012. nov. 4. 19:31
 7/10 anonim válasza:
Üdv. Nekem volt 250-es 2t-m egy Husqvarna Wr poweraszelep és membrán 56Le Heeegany szerintem azzal 5 percután még mindig azon gondolkodnál ,hogy ne fullaszd meg mert nem szerintem te valami 4t géppel mentél. Amire ki szeretnék lyukadni és már mondák is hogy a 85-ös után ne 250 essel folytasd. És ha egyszer meglesz a 250 es azonnal ne kend a száját mert eza kategória már nagyon életveszélyes.
2012. nov. 4. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Most meg van egy Pannóniám, ne ez 2T, meg 11ló, de azért nem fulladtam le azzal se :)

Szóval még mindig azt mondom, ha van hozzá érzéke valakinek akkor elég hamar meg lehet szokni.

2012. nov. 4. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen ültem először motoron, egy simsonon. :) Nagy élmény volt. A váltást pár perc alatt meglehetett szokni/tanulni. A motor súlyával is könnyen megbarátkoztam (azért egy motor már mégsem egy bicikli súlyú). Szóval 15 évesen még semmiről sem maradtál le. Csak ahogyan már írták is, fokozatosan, lépésről-lépésre válts majd kategóriát. :)
2012. nov. 4. 21:51
 10/10 anonim válasza:
Figyelj én 8 évesen kezdtem 50 köbcentis motorral, 14 évesen kaptam egy honda xl 600r-t és mostanra már elég jól tudom vezetni,és 16 éves vagyok.Én is azt mondom amit a kolléga, hogy ha érzed, meg ha szereted a motort akkor menni fog előbb is, és nem kell megvárnod a nem 19 edik évedet,én az utóbbi egy évben ahogy tudok mindig vele megyek.
2015. máj. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!