Ha 15 évesen kezdek motorozni egy yamaha yz 85 motorral
akkor 19 évesen ki tudnék motorozni egy yamaha yz 250 2t?
1/10 A kérdező kommentje:
vagy suzuki rm 250 est? az is 63 le azt??
2/10 A kérdező kommentje:
ja meg persze forgalomban? (tudom ott nem mehet cross de ott el tudom maximálisan 19 évesen?)?????????????:
Itt nem a teljesítmény számít, hanem a fokozatosság, ha 19évesen lefog érni a lábad a 250esről nem lesz bajod, ha épp hogy lábujj hegyen tudod majd csak irányítani az kicsit veszélyes
Szóval magasságod számít leginkább, felülhet valaki 600as motorra is ha tudja és bírja a fokozatosságot
Először úgysem fogsz tövig húzott gázzal, kanyart bevenni meg ugratni, idővel ha összeszoksz a motorral persze :)
Amúgy az ilyen motorokon pár karika alatt kilehet igazodni, váltással együtt
2012. nov. 4. 19:24
Elözö voltam!
Hogy pontósan válaszoljak a kérdése szerintem te nem tudnál egy 63 le mocit gond nélkül elhajtani!
2012. nov. 4. 19:29
Nem igazán értem a kérdést, én 20 évesen ültem életembe először motoron. 250-es gépen. De 5 perc múlva már a bójákat kerülgettem a rutinpályán...
2012. nov. 4. 19:29
Kedves 4-es
Az a válaszoló én voltam előtted :)
2012. nov. 4. 19:31
7/10 anonim válasza:
Üdv. Nekem volt 250-es 2t-m egy Husqvarna Wr poweraszelep és membrán 56Le Heeegany szerintem azzal 5 percután még mindig azon gondolkodnál ,hogy ne fullaszd meg mert nem szerintem te valami 4t géppel mentél. Amire ki szeretnék lyukadni és már mondák is hogy a 85-ös után ne 250 essel folytasd. És ha egyszer meglesz a 250 es azonnal ne kend a száját mert eza kategória már nagyon életveszélyes.
2012. nov. 4. 20:43
Most meg van egy Pannóniám, ne ez 2T, meg 11ló, de azért nem fulladtam le azzal se :)
Szóval még mindig azt mondom, ha van hozzá érzéke valakinek akkor elég hamar meg lehet szokni.
2012. nov. 4. 21:08
Én 20 évesen ültem először motoron, egy simsonon. :) Nagy élmény volt. A váltást pár perc alatt meglehetett szokni/tanulni. A motor súlyával is könnyen megbarátkoztam (azért egy motor már mégsem egy bicikli súlyú). Szóval 15 évesen még semmiről sem maradtál le. Csak ahogyan már írták is, fokozatosan, lépésről-lépésre válts majd kategóriát. :)
2012. nov. 4. 21:51
10/10 anonim válasza:
Figyelj én 8 évesen kezdtem 50 köbcentis motorral, 14 évesen kaptam egy honda xl 600r-t és mostanra már elég jól tudom vezetni,és 16 éves vagyok.Én is azt mondom amit a kolléga, hogy ha érzed, meg ha szereted a motort akkor menni fog előbb is, és nem kell megvárnod a nem 19 edik évedet,én az utóbbi egy évben ahogy tudok mindig vele megyek.
2015. máj. 21. 23:59
Kapcsolódó kérdések: