Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CBR 125 tanuló motornak...

Honda CBR 125 tanuló motornak megfelelő?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy 20 éves vagyok így most még egy darabig nem tudom megcsinálni a motoros jogsit (mert ha jól tudom mától megemelték a korhatárt...vagy rosszul tudom??) de nagyon meg szeretnék tanulni motorozni és találtam a neten néhány nagyon jó állapotú és kedvező árú Honda CBR125 köbcentis motort amikre még lenne is pénzem...szerintetek jó lenne első motornak? (tanulásra tudnám hol használni jelenleg így jogsi nélkül)

Legnagyobb álmom amúgy egy 600-as CBR!! viszont úgy gondolom,hogy az a 120 lóerejével nem igazán kezdő motor...vagy szerintetek meg lehet tanulni azzal is motorozni úgy, hogy logikusan zöldfülűként nem húzom a motort??

2013. jan. 1. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha meglesz a B jogsid,akkor egy különbözeti vizsgával leteheted az A1-et,ez 29600.-

Sok sikert!

[link]

2013. jan. 2. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:
9. válaszoló, miért szólsz bele, ha nem udod hogy miről beszélsz? Nem A1-ről van szó, hanem b125-ről és írtam is, hogy előtte gyakoroljon mert az órák nem lesznek elegek. Még ha több is az óradíj, akkor is az órák száma csak töredéke, mint ha A1-et csinálna és azzal kocsit nem vezethet.
2013. jan. 2. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha még soha nem motoroztál akkor szerintem előbb egy ismerős simsonján tanulj meg motorozni, hogy legyenek meg a reflexek, stb, (ami nem 10 perc motorozás) aztán jöhet a cbr. Amúgy kezdőmotornak az tökéletes, azon is meg lehet tanulni, de úgyis fogsz esni, és azért egy simsonnal nem sok baj történhet.
2013. jan. 2. 16:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: hát figyelj Quadot vezettem ismerősnél gyakran
2013. jan. 2. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért kellett kitöröltetni a válaszomat?

kérdező:

A quadnak 4 kereke van - az egy pöppet más tészta...

2013. jan. 2. 18:46
 16/17 A kérdező kommentje:

tudom én,hogy más tészta ez egyértelmű,csak mivel motor azért megemlítettem!!

Abban az én kezem nincs benne,hogy törölték a hozzászólásod!! nekem aki értelmes,bizonyos szinten használható hozzászólást ír annak én adok egy pozitív értékelést és nem kellett itt minuszolnom.

2013. jan. 2. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:

B125 megszerzése egyébként nem egyszerű. Minden felkészítés nélkül kell menni KRESZ vizsgára. Ez után jöhet a rutin+forgalmi vizsga. Ez a kettő együtt van, azaz együtt kell sikeresen teljesíteni mindkettőt. Itt elvárás, hogy már tudj motorozni. Plusz órákat lehet venni gyakorlásra, az segít.

Valójában időben és pénzben sem sokkal jobb, mint egy sima jogsi. Én AK-t csináltam most nyáron, volt aki velem járt B125-re KRESZ oktatásra (egyszer volt). Ugyanakkor vizsgáztunk aztán meg még gyakorlati oktatáson is összefutottunk. Az idő nagyon elmegy B125-nél a vizsgákra való várakozással.

Az én véleményem szerint, CBR-ből 125 nem a legjobb választás. Én biztos CBF125-t vennék.

2013. jan. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!