Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik akkor, ha nem a...

Mi történik akkor, ha nem a megfelelő sportdobot rakom a motorra?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy sportdobot a 250-es, V2-es masinámra. A dobhoz az van írva, hogy 600-3000 között ajánlják. De ugye nálam ez hengerenként csak 125. Mi történne akkor, ha ezt felraknám? A motoron amúgy van egy első dob, abból jön ki két oldalról a vég.
2012. dec. 9. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem az csak ajánlás, felrakhatod

a lényeg hogy E jelzés legyen rajta és akkor nincs gond

2012. dec. 9. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a köbcentire gondoltak hanem a fordulatszámra.

Minden egyes dobnak karakterisztikája van hogy példálul bizonyos fordulatnál húz csak jobban a moci.

Szerintem a gyári a legjobb megoldás abból is tiszta legyen a kipuf.Milyen géped van ami v2 250?

2012. dec. 9. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Most se a gyári van rajta, hanem valami nagyrobogóé(gondolom). Most van nagygenerálon a motor, kap új gumikat, és gondoltam, hogy egy új, dübörgő kéménnyel meglepem(nem azt akarom, hogy 4 faluval arrébb hallják, ahogy jövök, hanem azt, hogy alapjáraton olyan szépen duruzsoljon. Amúgy egy Honda VT 250 F.

http://www.youtube.com/watch?v=IeDNVJbssR0 hadonló hangot szeretnék, mint ennek a gépnek, csak picit lehet dübörgősebb. :)

amúgy ez a motorom: [link]

2012. dec. 9. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha négyütemű akkor elméletileg elég ha nagyobb csövet teszel a végére,ha kétütemű akkor az egy picit komplikáltabb.
2012. dec. 9. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen 4T. Tisztában vagyok a 2T rejtelmeivel, volt nekem is:)
2012. dec. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!