Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó tipuslejzést hol lehet...

Autó tipuslejzést hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Valamikor régebben láttam olyan felragasztható betűket a neten, de már nem emlékszem, hogy mi volt a címe.

Valójában Hyundai Pony tipusjelzés kellene. Akár 3D-s, akár sima matrica is jó lenne.

2013. jan. 1. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Autós boltokban érdeklődj, vagy a neten turkálj. Esetleg ha úgy van a bontókban is nézz körül ott leszedik csavarhúzóval te kicsit lecsiszolod majd felragasztod a helyére és ennyi. Nekem az emblémám tűnt el valami tahó lelopta elmentem bontóba vettem egy másik visszapillantó tükröt mert az is kellett meg kértem egy emblémát is tag annyit mondott hogy itt a csavarhúzó szedd le és ennyi, pénzt nem kért érte csak a visszapillantóért.
2013. jan. 1. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem felragasztható betűre gondolsz véletlenül?

Praktikerben láttam nemrég. Meg autós boltban is. De gondolom neten is lehet venni.

Több méret van, és betűnként lehet venni.

2013. jan. 1. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Neten vaterán meg autó tuning oldalakon akadsz ilyenekre ha figyelmes vagy.

Ajánlom még a duen vagy a racingbazar.hu oldalt és a mindenféle autómárka fanklubbokat és fórumokat. Ott ha szóvá teszed hamar megbizniszelhetsz olyat amilyenre vágysz.

2013. jan. 1. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!