Miért van az, hogy A Német autókat (Merci/Bmv/Audi. )
használnak nagyon sok filmben státuszként? , (de a való
életben is így van ez nagyon sokszor). MITŐL TÖBB?
Figyelt kérdés
Nagy fejes politikusok,maffiózók,és a sztárok jó része használ mindenhol a világon(Usa-Ásia,Dél-amerika stb) Német prémium autókat.
Mivel tud többet egy Merci mint egy Toyota, vagy 1 egy Bmv egy Chrysler-től,.. vagy egy Audi egy Fordhoz képest... hogy-hogy ezt veszik meg inkább azok ,hisz sokkal olcsóbb egy Japán vagy Amerikai verda.
A legtöbb amerikai filmben nem látni egy német autót sem. Meg ha ilyet is használnak, akkor azért mert a nagy Audik/BMW-k/Mercik nagyok, erősek, kényelmesek, gyorsak, stb. és tulajdonképpen nagyzolásra lettek kitalálva. És igen, én is szeretem ezeket az autókat.
2012. dec. 31. 13:06
3/10 anonim válasza:
Hát mit használjanak Suzuki Swiftet? :D mondjuk azt megnézném ahogy szét trancsíroznák egymást két Swiftben.
2012. dec. 31. 13:10
4/10 anonim válasza:
Hát.. de a Dallasban is Merdzsóval járt Bobby meg Jockey is. Pedig nem hiszem, hogy nem futna egy olajmágnásnak egy böhöm Cadillac-re
a hangjához még senki nem csinált még hasonlót se annyira egyedi és brutális mondjuk az ára is az
2012. dec. 31. 16:06
6/10 anonim válasza:
70 millió Ft.. akkor ráadásul még csak nem is olcsóbb, tehát megdőlt a kérdés utolsó mondata
2012. dec. 31. 16:12
7/10 anonim válasza:
kicsit félre értetted amit írtam
pont, hogy azt írtam, hogy az ára is brutális
2012. dec. 31. 16:32
8/10 anonim válasza:
A kérdező irta azt, hogy egy hasonló japán ára sokkal olcsóbb...így meg alig olcsóbb
2012. dec. 31. 16:35
9/10 anonim válasza:
kényelmesek, jó a teljesítményük, elegánsak, stb... nem hiába prémium autók.. és azért használják filmekben, hogy vágyat ültessenek beléd, hogy neked is legyen ilyened
2012. dec. 31. 17:02
10/10 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a japán olcsó meg sz*r, de valahogy egy Audi vagy egy BMW sokkal agresszivebb, mint mondjuk egy Lexus, és a BMW-t meg az Audit még nagyanyám is felismeri, mig egy Lexust tutira nem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!