audit szeretnék mindenképpen, a4 est, 1.9 es tdi motorral. gondolkozom nagyon, hogy összkerekest vegyek, mert állítólag nagyon jó vezetni őket, és mechanikailag sincsen velük semmi gond.
csak hát ugye árban, + 1000 euróval számítani lehet ha összkerekest akarok venni, és kérdés ér-e a vezetési élmény annyit?
régebbi kocsikat nézegettem 2003 alatt, és kb 1996 tól
2012. dec. 26. 16:21
2/9 anonim válasza:
Neked nem tudom ér-e annyit, de nekem biztos nem. Ez a motor még kicsi - kivétel télen - a összkerékhez.
Nagyobb a meghibásodás esélye, drágább a javítás. (Ilyen korú autónál azért már előfordul)
És ugyebár fogyasztásban is kicsivel többet kell számolni.
Jók az Audik sima első hajtással is.
2012. dec. 26. 16:29
3/9 anonim válasza:
Én is szeretem az Audikat, de egy ilyen A4-est csak elsőkerékhajtással vennék, viszont egy 200 lovas A6-ot, vagy egy újabb és erősebb A4-est már Quattróba vennék. De te tudod, hogy kell e Quattro, ha például sokszor jársz havas utakon, akkor mindenképp olyat vegyél, nagy lesz az élmény, hogy úgy mész el a többiek mellett, mintha száraz úton mennél :)
2012. dec. 26. 18:30
4/9 A kérdező kommentje:
igen pont erre gondoltam énis :)
alföldön lakok, nagyon még domb sincs a környéken..
de pont ez a nagyzás ami nekem tetszene, ohgy quattrom van, és nem sima audim. szükségem nincsen rá, de sztem eladni is könnyebb őket.
bár azt nemtudom, hogyan viselné a öszzkerekes rész, ha a motorhoz hozzányulnék...ugye ezek kb 110 lovasak, én olyan 150 körülire fel szeretném majd húzni
2012. dec. 26. 19:24
5/9 anonim válasza:
Egy sima chiptuninggal megoldható, hogy 150 ló legyen, és még nem is fogyaszt többet ;)
2012. dec. 26. 19:33
6/9 anonim válasza:
Ja, ahogy írták, többet fog fogyasztani meg esetleg többet kell javítani, de mióta 4 kerekes céges autókat vezetek, azóta megtanultam értékelni ezt, főleg télen, meg sáros földutakon nyáron is.
2012. dec. 28. 12:00
7/9 anonim válasza:
Mondjuk attól, hogy 4x4, nem nagyon kell offroadozni vele, ha nem muszáj :)
2012. dec. 28. 12:31
8/9 anonim válasza:
Nekem muszáj. Ezért ad a cég 4 kerekes autókat. De télen is nagyon jók, közúton.
2012. dec. 28. 15:57
9/9 anonim válasza:
Elindulni lehet hogy gyorsabban indul el havas-jeges úton, de megállni ugyanakkora út alatt áll meg mint az elsőkerekes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!