Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ér nekem plusz ezer eurót az...

Ér nekem plusz ezer eurót az összkerékhajtás?

Figyelt kérdés

audit szeretnék mindenképpen, a4 est, 1.9 es tdi motorral. gondolkozom nagyon, hogy összkerekest vegyek, mert állítólag nagyon jó vezetni őket, és mechanikailag sincsen velük semmi gond.

csak hát ugye árban, + 1000 euróval számítani lehet ha összkerekest akarok venni, és kérdés ér-e a vezetési élmény annyit?

#A4 #4x4 #Audi #Quattro #öszzkerékhajtás
2012. dec. 26. 16:20
 1/9 A kérdező kommentje:
régebbi kocsikat nézegettem 2003 alatt, és kb 1996 tól
2012. dec. 26. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Neked nem tudom ér-e annyit, de nekem biztos nem. Ez a motor még kicsi - kivétel télen - a összkerékhez.

Nagyobb a meghibásodás esélye, drágább a javítás. (Ilyen korú autónál azért már előfordul)

És ugyebár fogyasztásban is kicsivel többet kell számolni.

Jók az Audik sima első hajtással is.

2012. dec. 26. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem az Audikat, de egy ilyen A4-est csak elsőkerékhajtással vennék, viszont egy 200 lovas A6-ot, vagy egy újabb és erősebb A4-est már Quattróba vennék. De te tudod, hogy kell e Quattro, ha például sokszor jársz havas utakon, akkor mindenképp olyat vegyél, nagy lesz az élmény, hogy úgy mész el a többiek mellett, mintha száraz úton mennél :)
2012. dec. 26. 18:30
 4/9 A kérdező kommentje:

igen pont erre gondoltam énis :)

alföldön lakok, nagyon még domb sincs a környéken..

de pont ez a nagyzás ami nekem tetszene, ohgy quattrom van, és nem sima audim. szükségem nincsen rá, de sztem eladni is könnyebb őket.

bár azt nemtudom, hogyan viselné a öszzkerekes rész, ha a motorhoz hozzányulnék...ugye ezek kb 110 lovasak, én olyan 150 körülire fel szeretném majd húzni

2012. dec. 26. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy sima chiptuninggal megoldható, hogy 150 ló legyen, és még nem is fogyaszt többet ;)
2012. dec. 26. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, ahogy írták, többet fog fogyasztani meg esetleg többet kell javítani, de mióta 4 kerekes céges autókat vezetek, azóta megtanultam értékelni ezt, főleg télen, meg sáros földutakon nyáron is.
2012. dec. 28. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk attól, hogy 4x4, nem nagyon kell offroadozni vele, ha nem muszáj :)
2012. dec. 28. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem muszáj. Ezért ad a cég 4 kerekes autókat. De télen is nagyon jók, közúton.
2012. dec. 28. 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
Elindulni lehet hogy gyorsabban indul el havas-jeges úton, de megállni ugyanakkora út alatt áll meg mint az elsőkerekes.
2012. dec. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!