Melyiket vegyem meg: Audi A6 ALLROAD vagy VW Passat ALLTRACK? (a tobbi lent)
A PASSAT 2012
AUDI 2008
4kerek meghajtassal
terepen vajon melyik a jobb?(tudom hogy nem valami jo terepesek mint terepjaro, de telen sielni, nyaron hegyekbe taborozni kellene) es fontos lenne a hasmagassag noveles, lehet ilyesmit?
Passat. Semmi különbség nincs, de újabb, később kell rá költeni.
Egyébként lehet hasmagasságot emelni, megfelelő rugószettel kb 5centit, de nagy sebességnél kevésbé lesz stabil a gép.
Árban mennyi a két autó?
Előny a VW javára, hogy új, de az Audinak nagyobb a presztizse meg a Quattro sokkal jobb rendszer, stb.
Az Audi " nagy tévedését " nehogy !!!
Akkor inkább a Passat....
Miért tévedés az A6 Allroad Quattro?
Ok, vannak problémák a légrugóval (nem mindegyik ilyen), amúgy szuper autó.
az Audi kijon kb hasznaltan 45-50 ezer eurobol,
a Passat pedig ujonon 50-55 es es a passat is 4kerekes 4motion es dezel 2.0 170 lovas motorra gondoltam, az audie 3.0 korul/felett (kicsivel tobb loval),
de nekem eleg a 2.0 literes, olcsobb a biztositas, ado, konyebb a fent tartas es en ugy latom hogy magyar orszagon a passat is presztige auto mint az audi
es mar tobbtol halottam, hogy az audi egy felcicomazott vw pl: golf- A3
Igen, sokan mondják ezt az Audira, csak nem nagyon igaz.
Ettől függetlenül nem rossz választás a VW, főleg hogy fiatalabb, meg ahogy mondod, olcsóbb a biztositás rá, stb. Igaz, hogy a VW is 4motion, de az Audiban a Quattro a legjobb 4x4 technika a Torsen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!