2006os Bmw 640d,2007 Audi TT vagy Passat cc?
Figyelt kérdés
sziasztok most lesz a 18. születésnapom és a felsorolt autók közül kell választanom és a segítségeteket szeretném kérni ,hogy ti melyiket vennétek meg szívesebben :)2012. nov. 20. 14:21
1/13 anonim válasza:
Trabant 601 special.......Menő verda a felsoroltakkal nem égetném magam. Tucat autók.
2/13 A kérdező kommentje:
Amúgy a bmw 645 nem 640, elírtam és az összes barátomnak ilyesmi féle kocsija van én sem szeretnék kilógni a sorból :)
2012. nov. 20. 14:34
5/13 anonim válasza:
ha 2006-os akkor nem csak azt írtad el, hanem azt is hogy D
szóval csak 645i lehet, de akkor is azt kérném
6/13 anonim válasza:
Milyen szüleid vannak hogy használtat akarnak venni?
Neveld meg őket de gyorsan, és irány a szalonba egy új full extrás M6-ért.
7/13 anonim válasza:
Én kérnék egy E46-os M3-at, az is kijön ennyiből, és odaver mindegyiknek. Már ha nem kamu.
8/13 anonim válasza:
Pár kérdésem lenne :
A CC-ben milyen motor van, mármint köbcentre ?
Ugyan ez az Audival.
És szerintem bmw-t ne, vagyis legalább ne használtat.
És ne 6-ost mert abba egy bunkó kis puhap%csnek nézel ki akinek apuci megvette a kocsikát a segge alá.
9/13 anonim válasza:
"És ne 6-ost mert abba egy bunkó kis puhap%csnek nézel ki akinek apuci megvette a kocsikát a segge alá."
Mert a többinél nem ? :D
10/13 anonim válasza:
Valamennyire igazad van de az Audi TT meg a CC kicsit szerényebb. Egyébként a szülei megveszik neki a koporsóját egy ilyen kocsival amivel 200 felé is lehet menni, mert egy ilyen kis elkényeztetett P%CS még nem tud úgy vezetni, ahogy ezeket az autókat azzal a maga profizmusával kell vezetni . Ilyen szempontból tényleg a hatost választanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!