70-es Polini Aeroxhoz mekkora az ideális főfúvóka?
Jelenleg gyári sport kipufogó van rajta, tudom ez vissza kell hogy fogja, de ennyire azért nem hogy alig bír elindulni. :)
Karburátort állítottam, de csak minimálisan javult.
Szerintem sok bele a 85.
Elárulom a 80-as is elég bele szerintem, a gyári amolyan 74-76 közt van,de ilyenkor ne csak a főfuvókáét cseréld hanem arányosan a többit is.
A súbertűt meg akaszd középre.
Amire még figyelj oda ha kétütemű a gép akkor használj fullszintetikus olajat mert a gyűrű berágódhat,aztán mindig törekedj a változatos fordulatszámra aztán az első párszáz kilóméteren ne húzzál neki nyelet.
Mekkora görgők voltak benne gyárilag?mert a görgők miatt is nehezen pöröghet ki főleg ha kb 5g görgök kellenének bele de pontos gyárit nemtudok ebből most írni
Fél gáznál alig akar menni, kb 30-ig megy ki, de nehezen. Olyan 70%-os gáznál lehet vele 40-45-öt menni.
6.2 grammos görgők vannak benne, nem pörög túlzottan, olyan 5.000 körül, szándékosan járatáshoz rakattam bele ilyeneket, hogy ne forogjon 8-10.000-et járatás alatt.
Mikor össze lett rakva, szinte elindulni se bírt. Csavartam beljebb a levegő csavaron, akkor kicsit javult, de nem jelentősen. Ezért gondolom, hogy kevés neki az üzemanyag. A hangja is olyan darálós, nem sima, egyenletes.
Gyertyát meg tudom majd nézni, illetve a napokban szerzek egy nagyobb fúvókát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!