Mi ezekről a benzines rollerekről a véleményetek? Kéne? Nem kéne? Indokkal!
Egy kis hülye kérdés...
Ha egy olyan járművet akarsz benzinnel meghajtani, aminek pont hogy az a lényege hogy NEM KELL hozzá üzemanyag, akkor mi az értelme a járműnek így? :DDDDDDD
ha nincs semmi jogsid ,de van pénzed akkor jó kéne nekem is egy ilyen
de nekem van B-s jogsim (jó nincs ennyi pénzem ) de ha lenne Bruttó 185.990ft-om akkor inkább vennék valami 50es robogót + egy jó láncot ,robogó legalább lehet valamennyit pakolni + jobban ott lehet hagyni valahol mint ezt a motoros rollert ja és az 50es robiból is kilehet hozni egy 68KM/h-át
Ennyiből már énis inkább robogót vennék aminek a ható távja is több :D :D Ennek hány decis lehet a tankja? 5 ?? xd
Őszintén szólva nekem 50 ezer ft-ért nem kéne.
Robogó, olyan 5-7 literes üz.anyag tartállyal mondjuk 4 literes fogyasztással...Ha húzod neki...Még akkoris 150Km a minimum sztem... És 185-ért már lehet robogót kapni
Venni biztos nem vennék. Viszont fejben már megvan hogy hogy lehetne megcsinálni házilag. Kell egy nagyon kiskerekű gyerek bicó amiből a 2 kerék, meg az eleje lenne felhasználva (méhtelepről, mer' ott ócsó), egy láncfűrész, vagy fűkasza motorja, néhány darab zártszelvény, sok idő, pálca és kreativitás. :D
De szükségem nem nagyon van rá. Van B jogsim, meg egy Simsonom. Tehát alig lennehasználva, viszont rohadt nagy buli lehet a járdán repeszteni vele. Elvileg a rendőr se szólhat érte, mert jogilag gyalogosnak minősülsz vele. Hogy ezt a rendőr tudja vagy sem az más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!