Spuri adalékanyagot lehet simsonba önteni?
Lehetni bármit lehet ami belefolyik.
De mi értelme lenne?
Van értelme,ugyanis tisztul az üzemanyagrendszer...Azt hogy nem ér semmit, azt azok mondják akiknek nincs pénzük erre a kis extra gondoskodásra...nem azt mondom hogy csodákra képes,de biztos hogy nem ártasz neki... Nekem befecskendezési gondjaim voltak,nyomtam egy doboz STP injector tisztítót és láss csodát elmúlt...Azóta mentem a kocsival 5400 Km.t és nem jött vissza.
Deee én azt mondom mindenki döntse el magában hogy miujság :)
Hát azért egy 4T, injectoros "modern" autót ne hasonlítsunk már össze egy 2T karbis simsonnal :D
Karbiban a finom szemcsék, amiket az ilyen cuccok még ki tudnak mosni nem okoznak problémát mert átmegy a fúvókákon. A nagyobb szemcséket meg a büdös életbe nem fogja feloldani... (meg amit előttem már leírtak)
Szóval felesleges.
Ha nagyon tisztítani akarod az üzemanyagrendszert akkor rakj bele egy kis etanolt(50%-nál többet nem érdemes, számold hozzá az olajat is, de azt előbb a benzinnel kevert össze, aztán abba az etanolt mert abban nem oldódik jól az olaj) valamivel jobb oldószer mint a benzin, és kimossa egy kicsit a retket a tankból sé egyebekből. De ez megakad a szűrőben, és rosszabb esetben a karbiban is.
valójában kerozin, növeli az oktánszámot.
rakhatsz mindenbe "spurit", de vigyázz azért, hogy be ne süljön a dugattyú.
"valójában kerozin, növeli az oktánszámot"
A Spuri összetételét csak a gyártója ismeri, de valószínűleg nem csak kerozinból áll. A kerozin egyébként sem növeli az oktánszámot, hanem csökkenti, ugyanis a motorbenzinnél sokkal inkább hajlamos az öngyulladásra. A gázturbinák ugyanis öngyulladással működnek, ezért jó dolog, ha erre hajlamos az üzemanyaguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!