Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Spuri adalékanyagot lehet...

Spuri adalékanyagot lehet simsonba önteni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehetni bármit lehet ami belefolyik.

De mi értelme lenne?

2012. dec. 28. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, csak épp semmi értelme sincs.
2012. dec. 28. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Van értelme,ugyanis tisztul az üzemanyagrendszer...Azt hogy nem ér semmit, azt azok mondják akiknek nincs pénzük erre a kis extra gondoskodásra...nem azt mondom hogy csodákra képes,de biztos hogy nem ártasz neki... Nekem befecskendezési gondjaim voltak,nyomtam egy doboz STP injector tisztítót és láss csodát elmúlt...Azóta mentem a kocsival 5400 Km.t és nem jött vissza.

Deee én azt mondom mindenki döntse el magában hogy miujság :)

2012. dec. 28. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Az autók finom, érzékeny befecskendezőjében lehet értelme a Spurinak és a többi csodaszernek, bár ott is csak módjával. De a Simson üzemanyag-ellátó rendszere kicsit kezdetlegesebb, a fúvókákba kerülő homokot, rozsdaszemcséket, illetve a gyűrűk alatt és a kipufogócsatornában megülő, motorolajból származó kormot sajnos a legjobb adalékanyag sem tudja onnan kimozdítani. Márpedig a Simson esetén ezek a leggyakoribb hibák.
2012. dec. 28. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát azért egy 4T, injectoros "modern" autót ne hasonlítsunk már össze egy 2T karbis simsonnal :D

Karbiban a finom szemcsék, amiket az ilyen cuccok még ki tudnak mosni nem okoznak problémát mert átmegy a fúvókákon. A nagyobb szemcséket meg a büdös életbe nem fogja feloldani... (meg amit előttem már leírtak)

Szóval felesleges.

Ha nagyon tisztítani akarod az üzemanyagrendszert akkor rakj bele egy kis etanolt(50%-nál többet nem érdemes, számold hozzá az olajat is, de azt előbb a benzinnel kevert össze, aztán abba az etanolt mert abban nem oldódik jól az olaj) valamivel jobb oldószer mint a benzin, és kimossa egy kicsit a retket a tankból sé egyebekből. De ez megakad a szűrőben, és rosszabb esetben a karbiban is.

2012. dec. 28. 21:19
 6/9 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, fater használ az autóhoz ilyent, és hogy
2012. dec. 29. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:

valójában kerozin, növeli az oktánszámot.

rakhatsz mindenbe "spurit", de vigyázz azért, hogy be ne süljön a dugattyú.

2013. jan. 1. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"valójában kerozin, növeli az oktánszámot"

A Spuri összetételét csak a gyártója ismeri, de valószínűleg nem csak kerozinból áll. A kerozin egyébként sem növeli az oktánszámot, hanem csökkenti, ugyanis a motorbenzinnél sokkal inkább hajlamos az öngyulladásra. A gázturbinák ugyanis öngyulladással működnek, ezért jó dolog, ha erre hajlamos az üzemanyaguk.

2013. jan. 1. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
valóban, viszont a kerozin az stimmt.
2013. jan. 2. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!