Ha egy alap simsonba Arol 2T helyett inkább Castrol Power 1 Racing 2T kevernék, változna valamit a motor teljesítménye?
Egyébként a Castrol több mint 4-szer annyiba kerül,
mint az Arol!
Volna értelme ilyen olajat tenni bele?
~700 Ft fél liter Arol, tehát azt állítod, több, mint 2800Ft egy liter Castrol? :) Nem tudom hol laksz, de itt Kecskeméten 2000 körül veszem a Repsolt, a Castrolt meg max 2200-ért. De mindegy, nem ezt kérdezted.
A teljesítmény szerintem nem változna, maximum nem füstölne, kenne is, és jó lenne az illata. Jó olajat egyébként sem azért teszünk a motorba, mer'attól olyan k*rva erős lesz, hanem azért, hogy meghosszabbítsuk annak élettartamát.
Akkor ez kamu:
"A motor rendkívül érzékenyen reagál a gázmarkolattal kiadott parancsokra, kifogástalanul gyorsul"
Nem lesz érezhetően jobb tőle, egyrészt ez reklámszöveg, a Simson jól beállítva elég érzékeny gyárilag, mint minden kétütemű, másrészt ez nem versenytechnika...
Az Arolnak egyetlen nagy hátránya van, hogy sok lerakódást csinál a modernebb olajokhoz képest. A 2000 forint környéki olajok megfelelnek a célnak. Nem kell egyből versenyolajat venni, a sima is megteszi.
Nekem most kétütemű stihl van benne 1:40-es.
Előtte Arol 2T volt benne.
Egyébként ezzel -> (stihl) nem jön ki annyi olajsár,
mint az Arol-lal.
Csak kipróbáltam. :)
Most akarok venni olajat,akkor inkább
Dinamic Sprint-et mint Arol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!