Ha egy alap simsonba Arol 2T helyett inkább Castrol Power 1 Racing 2T kevernék, változna valamit a motor teljesítménye?
Egyébként a Castrol több mint 4-szer annyiba kerül,
mint az Arol!
Volna értelme ilyen olajat tenni bele?
Már nagyon régi a kérdésed azért válaszolok. KIZÁRÓLAG teljesen szintetikus olajat használj. Bármely ismertebb márka termékét nyugodtan veheted és használhatod. A Castrol Power 1 racing a legjobb kétütemű olaj, erre sok teszt és tanulmány létezik. Nem rakódik le a koksz(nem keletkezik olajsár), a gyűrűk nem tudnak leragadni!!! Ez egy nagyon előnyös tulajdonsága. Jelentősen meghosszabbítja az "életét". Persze ha nem tekered szét hidegen, mert a melegítés a kétüteműre is igaz, minden benne lévő körülmény üzemi hőmérsékletre van tervezve. Szintetikus legyen az olaj. Ez a lényeg. A power 1 -ről olyat is hallottam hogy az ásványi olaj által "lerakott" kokszot, sarat, szennyeződést képes feloldani és eltávolítani. Nem lehetetlen de magam nem láttam ilyet.
Remélem segítettem.
Power 1 Racing jelenleg a piacon kapható legjobb 2T olaj.
Én is néztem sok tesztet, jobb a motulnál, mobilnál is.
Ne sajnáld rá a pénzt, meghálálja.
1L kb 4000ft és ez 40L-hez elég.
Látom hogy régi a kérdés, de másnak még hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!