Miért akarnak minden áron prémium autókat venni?
Az elmúlt napokban az ismerősök elmesélték az audis történeteiket. Mind megvették az 5-7 éves Audikat 2,5-3 millió Ft-okért, és folyamatos problémákkal küzdenek. Csodálkozni kéne ezen? Ha vesz valaki egy 3-400e Km-t futott A4-est,(tudta, hogy ennyi van benne) 2,5-ért, akkor mitől nem romlana el? Szerintem az lenne a csoda, ha jó lenne.
Ha meg azt mondod a muksónak, hogy ennyiért 70e Km-es Lagunát vettem, és 0 meghibásodásom van, akkor kiröhög, hogy az egy fos Laguna. Akkor melyik is a fos? Kinek is kéne kiröhögni a másikat? Aki vesz egy menő Audit, ami minden hónapban más hibát produkál, vagy aki vesz ugyanannyiért egy fiatalabb, ötöde Km-t futott "fos franciát" és nyugodtan használja minden meghibásodás nélkül. Az én autóm méretben ugyanakkora, 10Le-vel erősebb, semmilyen hátrányt nem érzek benne ülve.
Így is mondhatnám: minek szívatják az emberek magukat a prémium autókkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!