Volt egy balesetem Peugeot egy Partnerrel, mert elment a fék.4 éves autó volt. Volt valakinek hasonló tapasztalata ezzel a típussal?
Totálkárra tört, mert beleszálltunk vele az álló autókba. Most egy 2000 km-es partner szintén megcsinálta 2 alkalommal ezt ezalatt a 2000 km alatt.Féket lenyomod és érzed, hogy dolgozik az ABS, de 1-2 mm-nél nem bírod jobban benyomni a pedált, de érzed, hogy rúg vissza az ABS és közben az autó ugyanúgy megy tovább. Nem kell nagyon megszenvedni ezért az élményért, mert akkor is csinálja, ha csak egy normálisat szeretnél fékezni az autóval. Hiába nyomod, olyan erővel, hogy a lábad szétszakad (SEMMI). Mikor, ezt éreztem levettem a lábam és rárúgtam a pedálra teljes erővel, akkor elkezdett az autó lassulni.
Hallottam már egy ilyen esetről és persze a Peugeot szervíz nem tudott semmit sem csinálni. Semmi hibát nem találtak sem az én sem a másik srác autóján. Ha van valakinek valami tapasztalata vagy tudna szolgálni valami információval ezzel kapcsolatban vagy tudna egy normális helyet , ahol megnézik , ezt a szemét hegyet nagyon hálás lennék, mert nem egy felemelő érzés nap , mint nap egy ilyen szeméthalommal dolgozni. Évjárat: 2008,2012
Voltam már hasonló szituációban, mikor az én hibámból (meg talán az autó ülésének rossz beállíthatósága miatt) lecsúszott a lában a fékről. Bár kis sebességgel mentem, nem jutott eszembe, hogy kézizzek. Az is benne van az emberben, hogy ne faroltassa az autót ott, ahol az nem vezet az jóra, talán ezért sem. Ha verseny van, vagy felfokozott adrenalinszint, akkor elképzelhető, hogy több mindennel próbálkozol. De így nagyon el lennék csodálkozva, ha a #9-es egy nyugodt délutáni vezetés közben fellépő ilyen hibára ezt mind megcsinálná, főleg az 1-es beváltása lenne az érdekes.
Kérdező, írtad az olajfoltot. Tudom, nem egyedi a fékhiba, de annak nem lehetett köze ahhoz, hogy az ABS ennyire "kitámasztott". Nem kötekedni akarok, de azért én is jobban örülnék a tudatnak, hogy mégsem életveszélyesek és valóban "partnerek" az utakon rohangáló Partnerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!