Peugeot 307! "Airbag fault" volt már hasonló problémája bárkinek? és mit csinált vele?
NA CSAK SENKI NE SZÍDJA A FRANCIÁKAT MERT EGY BAJUK VAM HOGY AZ A BOSCH VAGY INKÁBB F*S NÉMET ELEKTRONIKA VAN BENNE, NA AM NEKÜNK EGY C5 VAN VAGY A COM 2000-ED ROMLOTT EL AZ KB 120 EZER VAGY HA VAN OLDAL LÉGSÁKOD AZ ÜLÉS ALATT ÖSSZE KELL FORASZTANI A CSATLAKOZÓT AMI TESZEM HOZZÁ SZINTÉN NÉMET BELE VAN SÜTVE AZ AUDI VW EMBLÉMA!
TAPASZTALAT A MI CITROEN SZERELŐNK ÁT MENT A BMW-HEZ DOLGOZNI ÉS EZER SZER SZERVÍZ IGÉNYESEBBEK MINT A CITROEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm a sok választ:) feltevszem most a kérdéseimet.
A csatit kerestem de nem találtam hol is van pontosan? Egyébként most hoztam szervízből ott rádukták számitógépre és hát állitolag nem írt ki híbát :O a csávo azt mondta,hogy még a computer sem írt ki semmit:O na most akkor mi van? oké mondom jól van:)elégedetten távoztam a szervízből:) beszáluk a kocsiba beinditom erre láss csodát Airbag fault:S ...Az nem lehet,hogy ki van kötve valami és azért nem jzett a számitógép? a csávotól megkérdeztem,hogy igy átmehet müszakin??? kb 2 perc alatt 4 féle variácot mondott...
18:09
ne kiabálj! vagy kapcsold ki a caps lock-ot. köszi
Nekem Citroen Xsarám volt hogy valaki beült mögém és a pirotechikai övfeszítője "szarakodott" gonolom a cipője hozzáért vagy ilyesmi.
nem tudom hány légzsák van az autódba de bárhol lehet kontakt hiba.....
az ülés alatt kellene legyen csatlakozó azt nézd meg húzd szét dugd össze.
nekem megoldotta a problémát egy ideig utána meg azért világított a lámpa mert egy nő elintézte a kocsim elejét és nyílt a légzsák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!