Gáz, ha valaki csak harmadikra megy át a forgalmi vizsgán?
Nem a legjobb de semmi gond.Egy haverom, idősebb mint én, előbb elkezdte a jogsit ugye, és végül úgy jött ki, hogy 1 napon vizsgáztunk forgalomból.Nekem minden elsőre megvolt mindenből, ő forgalomból bukott 2 szer.Semmi gond nincs vele normálisan vezet, mint bárki aki tud normálisan menni az autóval.
Persze lehetnek olyanok akik harmadszorra mennek át és nem vágják a témát, sokszor a fadísznek készülő hülye gyerekek akik BMW-t akarnak azok szoktak 2-3-4 szerre átmenni.
Általánosítani nem lehet de van minden variációból valaki az ismerőseim között...
Nem gáz!
köszönöm szépen :)))
hát igen, elég sokba került :SS de a lényeg, hogy már megvan :D
Gáz, nem gáz, nekem is harmadszorra lett meg anno :) és nem vezetek rosszul, egyszerűen új forgalmi vizsga rend lett és mindenkit megbuktattak akkoriban. Ráadásul olyan vb-t fogtam ki akiről már akkor tudtam hogy mondvacsinált indokkal meg fog buktatni, mikor beszállt az autóba.
És tudod mit? Gondolom már te is rájöttél, hogy soha senki nem fog foglalkozni vele hogy hanyadszorra lett meg. Persze olyanok mindig lesznek akik verik a mellkasukat, hogy nekik elsőre, az olyanokkal ne foglalkozz, vagy lódítsd nekik azt hogy neked is elsőre lett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!