A leselejtezett ford rendőrautókat hogyan lehet megvenni?
Nem tudom, de egy olyanban nem kevés km lehet és gondolom nem is bántak vele kesztyűs kézzel. Én nem biztos hogy megvenném.
Ahol dolgozom, ott is szokták eladni a leselejtezett kocsikat. Sőt a dolgozóknak még olcsóbban is.
Ezek általában 3-4-5 éves autók, ami jól hangzik, de általában 250.000 km fölötti futásteljesítményűek, kárpit kiszakadva, itt-ott meghúzva, felnik megpadkázva...
Hiába olcsó, ha ezeket mind megcsináltatnám, lehet ott tartok, mintha vennék egy magánszemélytől egy tényleg jó állapotú, megkímélt autót, mégha az esetleg egy-két évvel idősebb is.
Tuti meghirdetik a használtautón, mert kereskedők veszik át őket, já áron, gondolom.
Azzal egyetértek, hogy ingyen sem kéne. Nem is tudom, mivel űzném ki belőle a rendőrszagot. Múltkor mentem egy viszonylag új Focus-ukkal, már égett a check engine, hogy mit tudtak vele csinálni, hogy ezt tegye, pár tízezer után, el sem merem képzelni.
Itt sok infót olvashatsz az egykori rendőrautók műszaki állapotáról. Hogy mi igaz belőle mi nem azt nem tudom, de egész jókat írnak róluk.
Nem feltétlenül jársz vele rosszul.
Egy biztos a kilométerállás valós (ami a mai használtató piacon nézve aranyat ér), hiszen ki merné visszapörgetni egy rendőrautó óráját, annak fényében, hogy már Magyarországon is büntetik azt.
Egy autós magazinban azt olvastam hogy "normál" vásárló a közelébe nem jut, mert halandónak nem hirdetik meg.
A helyi kapitányságon 4 focus-t lecseréltek, pedig semmi bajuk nem volt. Ha jól tudom egy ukrán Ford szalon vette át őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!