Hol lehet venni valami okból "leselejtezett" rendőrkutyát?
Ez nagyon durva! Nem is tudtam, hogy a rendőrkutyákat úgymond "leselejtezik"! Én azt hittem, hogy amíg járni meg szagolni tudnak akár életük végéig a rendőrségnél dolgozik. :(
Szerintem írjál az Országos Rendőrkapitányságnak. Biztos örülnének, hogyha egy kutya ami nekik már nem kell gazdira találhat Nálad bámikor.
A fajtamentőknél akad néhány.
Keresd fel a honlapjukat. Német juhász fajtamentés
ma 09:00
Nem menhelyen kötöttek ki, hanem a fajtamentés átvállalta, hogy gazdát szerez nekik.
Én is láttam a műsort és nekem is totál menhely maradt meg, teljesen kiakadtam rajta. Emlékszem azt mondták, hogy olykor az a személy befogadja, aki a kutyával dolgozott, de ez nem mindig lehetséges ilyenkor pedig a kutya menhelyre kerül. Szerencsétlent dolgoztatják évekig, aztán ilyen öreg kor jut nekik, nagyon kiakadtam rajta.
Lényeg hogy azt lenne érdemes kipuhatolózni, hogy hova is viszik ezeket a kutyákat. Bár a múltkor pont poénkodtunk rajta, hogy érdekes lehet egy drog kereső kutyával a mindennapi séta... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!