Meddig spóroltál az autódra/motorodra míg megtudtad venni?
14 évesen :SMKP jogsit meg egy Simsont azt kaptam... Lényegében a Simson ígyis-úgyis kellett volna, mert nem volt "szaladgálós" motor.
16 évesen: Mivel ekkor már mehettem dolgozni az egész nyári szünetemet ezzel töltöttem, 2 hetet voltam összességében itthon. Amit megkerestem megvettem az első nagyobb motoromat, egy 92'-es Yamaha TDR 125-öt.
18 évesen: Ösztöndíjamat gyűjtögettem vagy 1 évig veszettül :) + eladtam a Yamahát és vettem egy 250est... Sokat költöttem rá, mégis sz@r volt :( Buktam is rajta nem keveset. Idén szeptember közepén el is adtam hála.
20 évesen (1 hónap múlva :D) : Tervbe van véve egy minimum 600as motor. Naked SV-t szeretnék, majd meglátjuk mit hoz a sors. Immár a rendes fizetésem gyűjtögetem.
Használtan vettem a renault clio-mat a röncinél volt tesztautó, annyi problémával,hogy egy hölgy (én is az vagyok nyugi.:)) megnyomta az elejét egy picit, de azt már azóta kicseréltem. 3évig spóroltam rá, de az utolsó százast anyutól kaptam rá,mondván,hogy úgyis sokat viszem tescozni, meg mamiékat orvoshoz vele,ennyivel beszáll (ez egyébként így is van).:) a kocsi egy milla volt havi kb 30at tettem rá félre.
27/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!