Meddig spóroltál az autódra/motorodra míg megtudtad venni?
Figyelt kérdés
Használtan vagy újonnan jutottál hozzá?2012. dec. 9. 21:32
1/13 crx-es válasza:
nem hiszem hogy neked ez a info hasznos de én a simsonomra 14 évesként 8 hónapot spóroltam természetesen használt
2/13 anonim válasza:
Vagy 5évig, 14évesen döntöttem el hogy kell egy saját autó, 19voltam mikor megvettem az E30-am, aztán majdnem egy év alatt össze is állt.
3/13 anonim válasza:
Motor? A vételára a havi fizetésem kb. 40%-a volt... :D Azóta mondjuk öntöttem rá még valamennyi pénzt.
4/13 anonim válasza:
A Hondámra kértem kölcsön, plusz 2 hónapig dolgoztam, meg eladtam az Mz-t, abból fizettem vissza a kölcsönt. Természetesen használt
6/13 anonim válasza:
csakhogylepontozzatok :D
semennyit,kaptam
7/13 Napkiraly válasza:
minden autóm az ölembe hullott, sosem kellett rájuk spórolnom egy napig sem. Engem is utálhattok, de ez van.
8/13 anonim válasza:
Nekem a motorom "jött", de az örökségből lett, úgyhogy megvolt az ára. Meg hát a spórolásról volt szó.
9/13 anonim válasza:
E30- a legelső egy bontószökevény volt (befoltozott napfénytető,a fényezése mint ha lehugyozta volna egy elefánt,szakadt ülések...)
Aztán kipofozgattuk,eladtam és megvettem a mostani matt fekete E30-am!Augusztusban volt 1éve!
A legelsőre nyári gyakorlatos ösztöndíj + a keverőpultom bánta!
A mostanira a legelső ára+ nyári meló!
10/13 anonim válasza:
15 évesen kezdtem el a suli mellett dolgozni és 17 éves voltam, amikor meglett az első motorom, plusz a jogsi mellé. Egy TZ250/1, egy évesen, 1500 km-el, 15e jó magyar forintért! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!