Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szervokormány hiánya nem is...

Szervokormány hiánya nem is akkora baj?

Figyelt kérdés

Az autónk szervós, ami tök jó mert könnyű tekerni a kormányt, nem úgy mint az előzőnél aminél nehéz volt szerintem mert nem volt szervo, igaz azzal csak egyszer mentem mert akkor még nem volt jogsim.

ültem egy swiftben, csak annyi hogy gurultam vele a dombról mert nem indult(tehát a motor nem járt, így szervó se volt) és nagyon könnyen lehetett tekerni a kormányt.

Meglepődtem mert a mi autónknál ha nem megy a motor csak leveszem a kormányzárat akkor mozdítani is alig lehet, gondolom az 1800kg is közbeszól...

2012. dec. 8. 17:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is kamionos sztorim volt. Egyszerűen csak lefulladt a kocsi kanyarban, mert valami benzinszivattyúbaja, vagy mittudomén mije volt. Nyomhattam a kuplungot, szart se ért. Indítóztam újra, közben a kanyar miatt beakadt a kormányzár is....
2012. dec. 9. 19:15
 22/29 Takumi ***** válasza:
Miért is nem volt az?? Esetleg vezetéstechnikai tréningeket tartasz vagy mi?
2012. dec. 9. 19:24
 23/29 Takumi ***** válasza:
Az meg megint más kérdés milyen kocsiban akad be a kormányzár ha bennt van a kulcs? A szervos kocsiknál ha leáll a motor akkor még pár pillanatig megvan a szervo. Próbáld ki gurulsz és leállitod.
2012. dec. 9. 19:33
 24/29 anonim ***** válasza:

Igen, de azalatt a pár pillanat alatt vészesen közelített a kamion, és az utca is emelkedős volt, ergo szinte azonnal meg is állt a kocsi.

Ha egyszer hasonló szituba kerülnél, te is rájönnél miért egy kalap xar a hidraulikus szervó.

2012. dec. 9. 20:38
 25/29 Takumi ***** válasza:
Elektromos van abban amit vezetek. És köszönöm én szeretem:)
2012. dec. 9. 21:06
 26/29 anonim ***** válasza:

Elektromossal ilyen para nincs, legalábbis ha jól van megcsinálva, akkor pont ezt lehet vele elkerülni.

A kormányzárat ettől függetlenül szintén baromságnak tartom azzal párhutzamosan, ha kihúzott sluszkulcs után égve marad a parklámpa.

2012. dec. 9. 21:37
 27/29 Napkiraly ***** válasza:
Ez fordoknál, volkswageneknél van,ha lefullad a motor nem tudsz újra ráindítózni, csak ha előtte nullára fordítod a kulcsot (lehet hülye vagyok, de emiatt nem akarok volkswagen konszernes autót). Nem értem meg miért ilyenre csinálják, nem vagyok hülye,hogy menet közben feleslegesen indítózzak.
2012. dec. 9. 22:23
 28/29 Takumi ***** válasza:
Az a fèl pillanat zavar? Mondanál olyan autót amit nem így lehet újraindítani?
2012. dec. 9. 22:34
 29/29 Napkiraly ***** válasza:
opel pl.
2012. dec. 9. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!