Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szervokormány hiánya nem is...

Szervokormány hiánya nem is akkora baj?

Figyelt kérdés

Az autónk szervós, ami tök jó mert könnyű tekerni a kormányt, nem úgy mint az előzőnél aminél nehéz volt szerintem mert nem volt szervo, igaz azzal csak egyszer mentem mert akkor még nem volt jogsim.

ültem egy swiftben, csak annyi hogy gurultam vele a dombról mert nem indult(tehát a motor nem járt, így szervó se volt) és nagyon könnyen lehetett tekerni a kormányt.

Meglepődtem mert a mi autónknál ha nem megy a motor csak leveszem a kormányzárat akkor mozdítani is alig lehet, gondolom az 1800kg is közbeszól...

2012. dec. 8. 17:07
1 2 3
 1/29 Takumi ***** válasza:
Álló helyzetben nehezebb tekerni a kormányt. Ha gurulsz már nem probléma.
2012. dec. 8. 17:16
 2/29 anonim ***** válasza:
33%
???????????
2012. dec. 8. 17:17
 3/29 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy menet közben tekered a szervó nélküli kormányt, vagy álló helyzetben. Menet közben sokkal könnyebb.
2012. dec. 8. 17:17
 4/29 anonim ***** válasza:

Lehúzhatod a kérdésre a kérdést ! De ekkora hülyeséget rég láttam itt :DDDDD

Elképzelem ,hogy meglepődnél ha egy elektromos szervós kocsiba csak gyújtáson egy újjal pörgetnéd a kormányt :)))

2012. dec. 8. 17:26
 5/29 anonim ***** válasza:
68%
Elárulom, hogy személygépkocsiban teljesen fölösleges lenne a szervokormány, ha normálisan megcsinálnák. Régen se volt. (A ladán se volt, mégis lehetett használni.) Nekem fulladt már le véletlenül kanyarban, szembejövő kamion előtt... akkor utáltam meg az egészet. Egyébként is, ha álló helyzetben tekered a kormányt, azzal a kereket és a futóművet is frankón gyilkolod. Ha tudsz vezetni erre semmi szükség.
2012. dec. 8. 17:29
 6/29 anonim ***** válasza:

A normális alatt mit értesz ?

Szerintem fogalmad sincs arról mekkora ....... kérdezel és mondasz . Ennyi léptem ...

2012. dec. 8. 17:32
 7/29 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek szántam !
2012. dec. 8. 17:33
 8/29 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező,ha nem lenne szervós a kormány,megtudnád mozdítani álló helyzetben is a kereket.

Mert ha nem jár a motor,az egész szervórendszert izomból kell mozgatnod.

Passatomon meg sem lehet mozdítani álló motornál a kormányt,pedig csak 1200 kg...

2012. dec. 8. 17:37
 9/29 A kérdező kommentje:
A 2001. évj körüli swift elektormos szervós??
2012. dec. 8. 18:11
 10/29 anonim ***** válasza:
Az nem....
2012. dec. 8. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!