Mit javasoltok kezdő enduronak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves fiú vagyok. Szeretnék venni egy 125 ccm-es endurot. Elsősorban igazából suliba járásra, néha túrázgatásra a haverokkal használnám, de délutánonként, hétvégénként kimennék a közeli dombságra, vagy a lőtérre és ott csapatnám neki. (homokbánya,erdő,dombok) Fontos szempontok: Ne egyen sokat, (Pl: KTM GS 125, 41 LE, több mint 10 literes fogyasztás) ne kelljen szarrá pörgetni hogy menyjen, illetve megállja a heléyt mind utcán, mind terepen is. Előre is köszi a vállaszokat! Sziasztok! 15f (boccs hogy ilyen hosszúra sikeredett)2009. aug. 19. 13:09
12/14 A kérdező kommentje:
DRZ túl nagy, kizárt hogy le lehetne papíroztatni 125ccm, 8kw-ra... RMX-eket is jónak mondják, bár nem tudom hogy gyártják-e 125ösben... Utánna nézek azoknak majd! Köszi a válalszokat! Ja, a babakocsi túl kicsi nekem... :D
2009. aug. 22. 16:12
13/14 A kérdező kommentje:
Meg DRZ-vel meg is ölném magam, illetve nincs ir rá pénzem... :(
2009. aug. 22. 16:17
14/14 anonim válasza:
Dr meg xl eket azért nem vennék mert nagyon öreg gépek már .Drz kezdönek erős és drága.Igaz hogy a 2 ütem többet eszik de olcsobb felújitani a 4 ütemüt generálozni 3 -4 szer drágább és ezek a motoroknál hamar előjön egy dugó gyűrű csere stb.Szerintem dt-t vagy honda crm et vegyél vagy 250 es rmx et .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!