Enviro Tabs - fogyasztáscsökkentő csodaszer?! Hallott már róla valaki, esetleg használta? Itt található bővebb infó: motorvitamin.hu/barocco/
EnviroTabs az üzemanyagok forradalma! Multi vitamin a motornak!
Drasztikusan csökkenti a káros anyag kibocsájtást!
Növeli a motor élettartamát!
Csökkenti a karbantartási költségeket! (Pl. ritkább olajcsere)
Árának többszörösét spórolja meg Önnek az üzemanyagon!
Csak így, a végére lett gyanús! Miért nem egy nigériai király üzletel vele (btw a SPAM levelekre gondolok).
Mondjuk az ilyen dolgokat, csak akkor olvasom el, ha a vicc alapanyagot keresem.
Viszont én, eléggé gazdaságosan közlekedek: BP bérletem van, azzal kikerülöm a zöld kártyát, meg a többi iratokat. Igaz, az utazási idő is sokkal több, ezt be kell látnom, de nem tudok mit tenni ez ellen.
Látom sok "okos" embertől kaptál "okos" válaszokat. Bár én úgy értelmeztem a kérdésedet, hogy van-e valakinek TAPASZTALATA ezzel kapcsolatban? Nos, én kipróbáltam és használom. Működik, kb.20-25% csökkenést mértem. Csak be kell tartani az adagolást. 1,3-as Suzuki Swifttel járok,melynek a fogyasztása 5,8-ról 4,6-ra csökkent.
Bírom, mindenki megmagyarázza, hogy miért nem működik ez a dolog, de arra már sajnálja a pénzét, hogy kipróbálja. Én nem sajnáltam és nem bántam meg!
Ez után pedig döntsd el te kire hallgatsz. (Én pl. szexuális tanácsot sem szüzektől kérnék!) :)
Attila8009
Az kicsit sem gyanús, volt még egy válasz, ami törölve lett.
Attila8009 !
Teljesen igazad lehet,
mert csak AUTÓNÁL nem működik a dolog.
Suzukival nem lett próbálva!
16:58 Törölt válasz, új regisztráció... á, kicsit sem gyanús :)
Én ezt a cuccot egyébként nem a szexuális tapasztalathoz hasonlítanám, hanem a pénisznövesztő tablettákhoz... nem kell Casanovának lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön, semmit sem érő "csodaszert" akarnak rásózni aprópénzért.
Nem tudom mi gyanús neked ismeretlen, ki még a neved sem mered vállalni!? Fogalmam sincs, hogy ki törölte a hozzászólásomat, de felettébb szánalmas tett volt és az elkövetőjét minősíti.
Ja, a hozzászólásod alapján, ezek szerint a pénisznövelőt már kipróbáltad, de nem nőtt meg a bütyök. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!