Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Green Fuel vélemények?

Green Fuel vélemények?

Figyelt kérdés

Használja valaki az említett adalékot? Én kipróbáltam és érzésre picit jobban megy a kocsi tőle. Persze lehet, hogy csak 'placebo' hatás. Esetleg valaki lemérte, hogy tényleg rugalmasabb lett-e tőle az autó?

Illetve tapasztalt valaki fogyasztás csökkenést vagy bármilyen egyéb pozitív hatást?

2012. jún. 12. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
43%

Nem használok, meg semmi ilyen csodaszert, mert nem érnek lósz*rt sem. Idézek a forgalmazó oldaláról: "1000ml 8000 literhez elegendő".

1:8000-es higításban tölthetsz bele kénsavat is, akkor sem lesz semmilyen változás.

A marketingdumájuk is nettó parasztvakítás:

"A motortervezők elsődleges problémája az égéstér gyors feltöltése ideális üzemanyag-levegő keverékkel a rendelkezésre álló rövid idő alatt. A GreenFuel üzemanyag adalék a felrobbanó nano- részecskékkel könnyen megvalósítja azt, amit a motor tervezők csak nagy nehézségek árán érnek el. "

Bármilyen nanorészecskét robbantgathatsz a hengerekben, attól nem fog adott idő alatt több üa-levegő keverék beleférni.

"Ugyanis a koromlerakodások a motorban az első 5000 kilométerben már lerakodnak. A GreenFuel ezt megakadályozza és folyamatosan tisztán tartja a motort és mellette még többlet teljesítményt is biztosít."

Az égéstérben lerakódott kormot leginkább a drótkefe oldja, meg a motormosó folyadék, esetleg a féktisztító vagy a magasnyomású mosó. Egy ilyen lötty nem.

De folytathatnám tovább, a lényeg ugyanaz: parasztvakítás.

A placebohatás miatt persze úgy érzed hogy jobban megy a gép, de közben nincs semmi változás, csak kidobtad a cuccra 5 sör árát.

2012. jún. 12. 21:12
 2/3 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet azzal az állítással, hogy tökéletesebb lesz tőle az üzemanyag égése? Elméletileg ha az üzemanyag égésének jobb a hatásfoka, akkor kevesebb fogy belőle, nem? Vagy ez hülyeség? :)
2012. jún. 13. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen olcsó trükkökben nem hiszek. A valóban hasznos adalékanyagokat azért nem éri meg beletölteni az autóba, mert drágább lenne az üzemeltetés. Valamennyire biztos működik, de véleményem szerint csak a profi üzemanyag-adalékok "lebutított" változata (amit ha az alacsonyabb tüzelőanyagfogyasztással hirdetnek rögtön slágertermék lesz). Én egyedül a Xeramicot találtam hasznosnak az adalékanyagok közül, de hát az meg nem olcsó - szóval átlagember nem valószínű, hogy ilyet venne az autójába.
2012. jún. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!