Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem írják ki a település...

Miért nem írják ki a település nevét egy eladó autonál motornál?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy van egy néhány tizezer forintos motor,vagy százezres autó miért az van h telefonon egyeztetett helyen vagy ki sincs írva

Ez énszerintem bosszantó mert ha egy pl.: babettát akkar venni az ember akkor nem megy el az ország túloldalára. Ja ha felhívja akkor ketyeg a telefonról le a pénz, pedig csak az eladónak ki kéne írnia a megyét vagy a várost.

2012. dec. 1. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy ez sokszor miért titok!
2012. dec. 1. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül :)
2012. dec. 1. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Saját érdekedben nem kell kiírni a települést, mert aki arra utazik hogy ingyen az övé legyen valami, azért nem fog fizetni és inkább megfizet 2-3embert egy transitot és elhozzák töredék áron.

Tudok egy olyanról hogy a fiatal srác laikusan kiírta a városkát ahol lakik, és elvitték kawasakit meg a suzuki-t is

Ha kis faluban laksz pl, az sem jó ha tudják éppen mitől szeretnél megválni, mert idő előtt segítenek megszabadítani a járművedtől

Autónál is elég egy zárakban jártas embert megkeresni, elvállalja neked a fuvarért és némi pénzért hogy hozzájuss a leendő kocsidhoz

Vannak olyan kuriózumnak számító dolgok is ilyen oldalakon, amikhez nehéz hozzájutni, és sokszor az ember inkább könnyebb utat választ

Miből tart felhívni, egyeztetni egy időpontot és menni

20/F

2012. dec. 1. 21:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Ezt értem és én is gondoltam hasonlóra, de akkor itt is a normális vásárló szopik a lopások miatt.

Én ha adok el valamit akkor a falut kiírom de az utcát házszámot nem sőt a vezetéknevemet se ezek okok miatt

Még falun érthető is de akkor kiírná hogy melyik város közelében vagy ha nagy város akkor azt

2012. dec. 1. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Elővigyázatosságból. Minek azt kiírni, ha az a valami érdekel valakit akkor meg lehet kérdezni, amúgy meg senkinek semmi köze a településhez, hogy hol van. Sokan a rendszámot is kisatírozzák.
2012. dec. 1. 21:29
 6/10 Tubarózsa ***** válasza:
100%

Férjem is hetek óta autót keres, napi 20-30 autó van amit megnéz neten, kb 30ft -os perc díjjal azért ez nem kis pénz lenne, az eladónak meg ingyen van, h kiirja a települést, v a legközelebbi nagy települést.

Olyat nem fog felhivni aki több száz km-re van, mert ez igy csak felesleges pénz kidobás. azért hivja fel, h megtudja h x száz km-re van....

2012. dec. 1. 22:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Én is pont erre gondoltam amit leírtál hogy a sok kis pénz az sok lesz egy idő múlva
2012. dec. 1. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom:

Azért nem írják oda, mert nem kötelező odaírni, és eszébe sem jut sokaknak, hogy ezt oda kellene írni.

Sajnos ezért egy csomó pénzt eltelefonálgathat a potenciális vevő.

Tehát nem óvatosságból nem írják oda!!!!!

Ha valaki kinézné a hirdetett járművedet magának, akkor telefonon is el tudja kérni a pontos címedet, és még keresgélnie sem kell.

Ráadásul még azt is megtudhatná, hogy mikor nem vagy otthon, hiszen megkérdezné, hogy mikor jöhet megnézni.

A válaszból megtudhatná pl., hogy 6-ra jöjjön, mert 5-ig dolgozol....

Végül csak annyit, hogy messzire nem érdemes elmenni, mert a hirdetők nagy része hazudik mint a vízfolyás!!

2012. dec. 1. 23:26
 9/10 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk, ha Budapesten, vagy egy, másik nagyobb településen van az autó, akkor azt, simán beírhatná, mert az ilyen helyeken úgysem tudják azt, hogy ki - kicsoda.

A másik: nincs használt autó telep? Pontosabban olyan hely, ahol megbíz egy eladót, hogy adja el ő helyette? Ott, nincs időhöz kötve és nehezen lopnák el az autót. Bár lehet, hogy akkor, az őrzési díja miatt nem érné meg (csak egy laikus kérdés volt ez számomra).

2012. dec. 2. 06:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért eléggé bukfencel ez a lopástól való félelem duma, akkor a tolvaj felhívja megkérdi a címet és ennyi!!! Ja és egy tolvajnak (főleg ha profi) az a jó ha a lakhelyétől minél messzebb van a szajré, ennyi! egyszerűen sok f*szfej van aki nem hajlandó odaírni a rohadt települést vagy ahogy írták olyan hülye, hogy elfelejti kiírni, persze biztos van egy pár paranoid ember.
2012. dec. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!