Miért nem írják ki a település nevét egy eladó autonál motornál?
Arra gondolok hogy van egy néhány tizezer forintos motor,vagy százezres autó miért az van h telefonon egyeztetett helyen vagy ki sincs írva
Ez énszerintem bosszantó mert ha egy pl.: babettát akkar venni az ember akkor nem megy el az ország túloldalára. Ja ha felhívja akkor ketyeg a telefonról le a pénz, pedig csak az eladónak ki kéne írnia a megyét vagy a várost.
Saját érdekedben nem kell kiírni a települést, mert aki arra utazik hogy ingyen az övé legyen valami, azért nem fog fizetni és inkább megfizet 2-3embert egy transitot és elhozzák töredék áron.
Tudok egy olyanról hogy a fiatal srác laikusan kiírta a városkát ahol lakik, és elvitték kawasakit meg a suzuki-t is
Ha kis faluban laksz pl, az sem jó ha tudják éppen mitől szeretnél megválni, mert idő előtt segítenek megszabadítani a járművedtől
Autónál is elég egy zárakban jártas embert megkeresni, elvállalja neked a fuvarért és némi pénzért hogy hozzájuss a leendő kocsidhoz
Vannak olyan kuriózumnak számító dolgok is ilyen oldalakon, amikhez nehéz hozzájutni, és sokszor az ember inkább könnyebb utat választ
Miből tart felhívni, egyeztetni egy időpontot és menni
20/F
Ezt értem és én is gondoltam hasonlóra, de akkor itt is a normális vásárló szopik a lopások miatt.
Én ha adok el valamit akkor a falut kiírom de az utcát házszámot nem sőt a vezetéknevemet se ezek okok miatt
Még falun érthető is de akkor kiírná hogy melyik város közelében vagy ha nagy város akkor azt
Férjem is hetek óta autót keres, napi 20-30 autó van amit megnéz neten, kb 30ft -os perc díjjal azért ez nem kis pénz lenne, az eladónak meg ingyen van, h kiirja a települést, v a legközelebbi nagy települést.
Olyat nem fog felhivni aki több száz km-re van, mert ez igy csak felesleges pénz kidobás. azért hivja fel, h megtudja h x száz km-re van....
Elárulom:
Azért nem írják oda, mert nem kötelező odaírni, és eszébe sem jut sokaknak, hogy ezt oda kellene írni.
Sajnos ezért egy csomó pénzt eltelefonálgathat a potenciális vevő.
Tehát nem óvatosságból nem írják oda!!!!!
Ha valaki kinézné a hirdetett járművedet magának, akkor telefonon is el tudja kérni a pontos címedet, és még keresgélnie sem kell.
Ráadásul még azt is megtudhatná, hogy mikor nem vagy otthon, hiszen megkérdezné, hogy mikor jöhet megnézni.
A válaszból megtudhatná pl., hogy 6-ra jöjjön, mert 5-ig dolgozol....
Végül csak annyit, hogy messzire nem érdemes elmenni, mert a hirdetők nagy része hazudik mint a vízfolyás!!
Mondjuk, ha Budapesten, vagy egy, másik nagyobb településen van az autó, akkor azt, simán beírhatná, mert az ilyen helyeken úgysem tudják azt, hogy ki - kicsoda.
A másik: nincs használt autó telep? Pontosabban olyan hely, ahol megbíz egy eladót, hogy adja el ő helyette? Ott, nincs időhöz kötve és nehezen lopnák el az autót. Bár lehet, hogy akkor, az őrzési díja miatt nem érné meg (csak egy laikus kérdés volt ez számomra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!