Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladó IZS planéta3-hoz oldakocsi?

Eladó IZS planéta3-hoz oldakocsi?

Figyelt kérdés

Van motor csak oldalkocsi kéne hozzá.

Már átnéztem egy csomó motoros oldalt,de sehol nem találok.

Valaki tud eladót vagy van valaki aki eladná csak az oldalkocsit?

2012. okt. 25. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:

És milyen oldalkocsit szeretnél a P3 mellé? Ha jól emlékszem nem volt mellé gyári oldalkocsi, mindenki azt szerelt fel amit talált, pl. Dunát.

Ha olcsón akarsz kijönni, akkor meg Velorex.

[link]

2012. okt. 25. 16:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi,de kicsit drágák ezek :D

Nekem olyan kéne aminek az ülése meg van és használható.(nem szakadt,lyukas,koszos,penészes stb...)A külső része nem érdekel,mert azt lefényeztettem úgy is.Ülést nehezebb szerezni bele mint lefényeztetni.

2012. okt. 26. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért mondtam a Velorex-et, mert annak alig van ára, pl.:

[link]

A többi drágább, pl. a magyar (váci) gyártású Duna oldalkocsikat bizonyos elemek felvásárolják, felújítják és aranyáron adják.

A lényeg: komplett oldalkocsit netes hirdetésben 35 ezer alatt ne is remélj, olcsóbban legfeljebb háztól tudsz venni, úgyis inkább olyantól aki nincs tisztában az árakkal.

Nekem is jó lenne egy íves sárvédős Duna olcsón, de nem nagyon van.

2012. okt. 26. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!