Milyen robogót vegyek?
Munkába járásra kellene, napi össz. 10-15 km (6-7 km oda-vissza) útra. 50cm3, 4 üteműre gondoltam. Megbízhatóság és tartósság lenne a fő szempont, nem a sebesség vagy a kinézet. Kb. 150 ezret szánnék rá (esetleg picit többet).
Tudtok olyan típusokat ajánlani, amik kifejezetten a tartósságról és megbízhatóságukról ismertek?
Nekem nem kéne amit linkeltél!
Inkább valami Piaggio-Gilera Typhoont, Stalkert, Apriliát, vagy Japánt. Ha kevesebb ideget akarsz enni akkor ilyen bum-bum márkásra még csak ne is gondolj! :)
Értem, és köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Alighanem akkor a 2 üteműek között is körülnézek.
Mindenképpen olyat keresek, ami sok éven át kiszolgál, nem csak egy-két évnyi duhajkodásra kell, mint sokaknak nagyobb motorra váltás előtt.
Mondjátok, mik azok az apró, de lényeges dolgok, amire érdemes odafigyelni keresgélés közben? Pl. gumiméret, alkatrészárak, ilyesmi... A motoroknál ilyen kérdésekben nem igazán vagyok képben.
2T Aprilia SR-em van 2,5 éve van nálam eddig üa. és olajon kívűl más nem kellett.
120000Ft volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!