Robogót (50ccm) szeretnék városi - elővárosi használatra 100ezer ft. Körül, milyet vegyek? 4t vagy 2t lenne a jobb?
Figyelt kérdés
Nézegettem kymco agility-t , aprilia scarabeo-t, piaggio liberty-t , de minden ötletnek örülök.2012. nov. 19. 11:13
1/5 anonim válasza:
A 4 üteműek keveset fogyasztanak, de sokkal több a hibalehetőség (ac pumpa, szelepek, vezérmű, vezérmű szíj vagy lánc... stb) és elég gyengék is egy 2t-hez képest. Én inkább a 2 üteműt javasolnám. Ja és kínai robogót ne vegyél! Csak a bevállt márkák közül: Honda, Yamaha, Aprilia esetleg még Suzuki. A LingFing meg hasonló csodákkal csak a bajod lesz. Alkatrész vagy nincs vagy drága. Volt aki alatt tört már el a váz is...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a 2t robogóknak mennyire igényes a fent tartása? Amitől kicsit félek a 2t-vel kapcsolatban hogy olvastam olyat hoy 5-6 litert is bevágnak, viszont nekem a fogyasztás is fontos szempont lenne.
2012. nov. 19. 15:30
3/5 anonim válasza:
Ha nem csőgázon hajtod őket és nem tuningolod, akkor eljárnak 2.5-3 literrel, kb mint egy Simson.
4/5 anonim válasza:
Ja és a fent tartás: Ezek a robogók már különolajozásúak. Vagyis nem kell kevergetni a benzint, hanem csak beöntöd az olajat az olajtartályba, a benzint, meg a benzintartályba. Majd ő keveri magának. Csak arra kell figyelni hogy ki ne fogyjon az olaj, mert akkor besül. Még a "váltóban" érdemes kicserélni az olajat évente, meg légszűrőt kell kicserélni.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, ez szuper, tuningolni nem fogom az biztos.Akkor visszatérve az alapkérdésre, milyen 2t gépet érdemes venni 100 ezer körül város-előváros használatra?
2012. nov. 19. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!