Melyiket vegyem meg? Simson 50-est vagy Jamaha Jog robogót vegyek? Árban nagyjából egyformák! Melyiket érné meg jobban? A későbbiekben melyik fog köszönetet mondani? Melyiknek olcsóbbak az alkatrészei?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 14:54
1/7 anonim válasza:
Jamaha????? Te istennyila... Yamaha Y-al... Jegyezd meg, sőt, ezt írd is le! Na, de a válaszom: Én Simsont vennék, de alkatrész mindkettőhöz olcsó, és szerintem döntetlen lenne a rodhadási verseny.
2/7 anonim válasza:
Az alkatrész mindkettőhöz filléres.
Ha eltekintünk attól, hogy Simson vs robogó akkor a jog kb. 50x megbízhatóbb lesz a jövőben.
3/7 anonim válasza:
Hát, én Jog-on tettem le a forgalmit, és 3x lerobbant, aztán kerítettünk egy másik robogót. Pedig a vizsgaállomáson 3 szerelő is van, aki mindig átnézi a mocikat. Aztán lehet, hogy csak balszterencsém vot. Ettől függetlenül, szerintem egyik se megbízható. (Egy Simson is ugyanúgy beadja ezt.)
4/7 anonim válasza:
Hehe. Egy vizsgaállomáson a motorokat az iskola szervízeli. És hidd el, hogy a LEHETŐ LEGKEVESEBBET akarják rá költeni! Amivel én vizsgáztam A katon (honda CB) azt a jóisten tartotta egybe meg a gyorskötöző! Olyan gányolások voltak rajta, amilyet még a mesében sem láttam. Ráadásul ott ugye az ügyetlenebbje borul / kel / borul a motorral, minden lesz@rnak, csak ne kelljen rá költeni semmit. Úgyhogy ez nem hiszem, hogy reprezentatív :)
5/7 anonim válasza:
A jog sokkal jobban megéri.
A simson sokszor már nem típustiszta és kitudja hány gazdája volt a 20-30 év alatt.
Láttam már S51N-t enduró kormánnyal és S51B-t is enduró kipufogóval. Sok simsonon nincs már index, km óra. Robogókon mindig van, esetleg nem működik de leszerelni nem szokták.
Nekem is robogóm van és eddig nem volt vele bajom, soha nem hagyott cserben.
6/7 anonim válasza:
Ja, monmdjuk ha gyáriasabb (hú decsúnyaszó...:() motort akarsz, akkor Jog, mert a Simson az tuti szét van ganézva, míg a jog-al csak a nagymama ment a lidülbe.
7/7 anonim válasza:
Viszont ha Simsonból viszonylag eredeti, gyári állapotút találsz, akkor ezerszer jobb, mint bármilyen robogó (tapasztalat, 6 év és 30ezer km hibamentesen, köztük lengyelországi nyaralás 2 személlyel, terepezgetés könnyű földúton, stb). Ja és egy robogó futóműve sokkal hamarabb amortizálódik a jóó magyar utakon és a kis kerék miatt veszélyesebb is, mint egy Simsoné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!