Rizikós jogsit venni?
Van egy M kategóriám és szeretnék egy a1-et
98-as vagyok szóval ehez évszámot is kell hamisítani.
Ez hogyan van?
Akkor má kell személyi is?
És mekkora az esélye, hogy lebubok?
Ha mindig nálam van akkor a rendőr nem nézi meg a laptopjába ?
Jó hülye vagy. Várjál szépen kettő évet (azaz másfelet), gyakorolj, és utána szépen ballagj el az autósiskolába és csináld meg. Jó hogy nem egyből A-s vagy D-s jogsit akarsz. Legalább annyi eszed lenne mint a kortársaidnak, és a 125-ös gépet akarnád eladni 50-esnek.
Nem mellesleg közokirathamisítás, ami egytől három évig terjedő elzárással büntetendő.
A rizikóról pedig annyit hogy egyszer kérik le az adataidat a BM adatbázisából, és már haza se kell menned.
ne a büntetéstől félj, hanem saját magadtól
csalás, okirathamisítás, veszélyeztetés.... no comment....
És hogy tervezted a hamis jogsi vételét? Besétálsz az okmányirodába és szolídan becsúsztatsz egy 5-öst Mancikának és kacsintva mondod neki, hogy kéne egy A1 jogsi?
Öcsi, ez nem így megy :)
Tudom, hogy nem így megy :)
Van ahol lehet venni.
Nem olcsó de lhet.
Amúgy eddig ameddig nálam volt a jogsi soha nem kérte le az adataimat.
Akkor szerintem nem veszek ha bezárhatnak.
"Van ahol lehet venni. "
Szerintem te azt nem érted, hogy SEMMIT nem ér, ha te veszel egy plasztik kártyát. Olyat tényleg lehet hamisítani "simán". A gond ott kezdődik, hogyha a jogosítvány száma és adatai nem kerülnek be a központi nyilvántartásba. Akkor a rendőr rögtön kimeszel. Márpedig minden igazoltatásnál leellenőrzik az adatokat.
Ergo ennyi erővel akár jogsi nélkül is közlekedhetnél, egy sima plasztikkártyának kb. ennyi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!