Van autó jogosítványom, most megyek nagy motorra ha megbukok a KRESZ-vizsgán akkor ugye nem veszik el az autó jogsit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 15:40
2/10 anonim válasza:
Nem valószínű, hiszen nem a meglévő jogosítványok ellenőrző vizsgájára mész. De azért jobb, ha tanulsz.
3/10 anonim válasza:
Biztosan nem, nem függ össze, plusz más a motoros KRESZ.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, tanulok persze, meg autón is elsőre átmentem csak azért bennem van a kis félelem :D
2012. nov. 10. 15:48
5/10 anonim válasza:
megszerzed a gyakorló programot amit vizsgán is használnak, megszerzed a neked kellő kategória kérdéseit, majd megcsinálod a tesztet mondjuk úgy 100-150 szer, és kb el sem kell ovlasnod a kérdést, a legtöbbre 5 sec alatt tudni fogod a választ. nekem anno hibátlan lett :D:D
6/10 anonim válasza:
Természetesen nem veszik el,más kérdések vannak. Amúgy érdemes még az idén elkezdeni?
Én is szerettem volna, de tartok tőle,hogy nem tudom befejezni,aztán utána csak márciusban tudnám folytani...
7/10 anonim válasza:
Érdemes, a KRESZ-t meg az EÜ-t (ha kell) tudod csinálni lazán a télen, aztán márciusban kezdhetsz is, és legkésőbb május elejére a kezedben van a jogsi, nem nyár közepére kapod meg.
8/10 anonim válasza:
mert miért nem lehetne most elkezdeni?
9/10 anonim válasza:
November 30 és március 1 között szünetel a motoros gyakorlati oktatás, ezért kérdezte a kolléga.
10/10 anonim válasza:
óó, erről nem tudtam, köszönöm az információt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!