Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki mért beszélne le vagy...

Ki mért beszélne le vagy éppen beszélne rá egy Opel Omega B 2.5 TD-re-ről? (kombi mindenképpen és 98-as évjáratig). Várom mindenki véleményét.

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha annyira ragaszkodsz hozzá, nézesd meg szakemberrel mielőtt megveszed. És legyen félre tett pénz ha javítani kell. Az is hülyeség hogy agyondícsérjük a benzinest. Ha lesz is baja, egyszer rendbe kell tenni, utána jó sokáig. Ha fenn bírod tartani, jobb minta egy szuzukiba ülnél:)
2009. aug. 30. 18:59
 12/13 anonim válasza:
100%

Pár vélemény az Omegáról! ( 94-es, 2000CCM-es, benzines X20XEV 16 szelepes kombi, klímás)

Nem olcsó mulatság, de ez a komfort tök jó! Előnyei: Ülésfűtések, tükörfűtések, kétoldali klíma, szervó, elektromos ülések, plüss stb! Elég biztonságos és kényelmes, de jönnek a hibák is.

Hibák: kopogásérzékelő, lambda szonda, ABS jeladó, alapjárati motor, fűtésmotor, kesztyűtartó ajtó zár,

Sose hagyott cserben igaz nem is kínzom. Csak ajánlani tudom és szívesen adok tanácsokat is. Én többnyire gyári alkatrészeket rakok bele, azokat is magam szerelem be vagy javítom, de azt amit egyszer kicserélek az jó is marad, pedig már rég megvan. Alapjárati motor pótlevegő tolattyú házának cseréje nem indokolt, a fémfedeles 200 forintért javítható ezt a módszert én vettem észre és nekem bevált(már három éve hibátlan az alapjáratom) ha bárkit érdekel elmesélem. Igazán ajánlom mindenkinek csak szerelőhöz ne vigyétek, mert átbasznak 8-ból 8 eset. A legnagyobb csalók rákosrendezőnél vannak a sorompó melett.Amikor megvettem megfogadtam, hogy csak szerelő nyúl hozzá, hogy ne rontsam el így engem 110,000-rel vettek le, pedig elmondtam, hogy családi autó leginkább az asszony meg a gyerek gyötri. Szerinted milyen volt a műszakin szembesülni azzal, hogy csak a hátsó féktárcsát cserélték ki meg a kézifékbówdent? Ha valaki ilyet venne keressen és megmondom, hogy ennyi év távlatából mire kell figyelni ha ilyet mész megnézni! Pár dolog most: A műszerfal izzói, mert van, aki kiszedi a motorhiba és a ABS jelző lámpákat, hogy ne lásd, hogy világít. Alapjárat megfigyelése klímával! Hidegen indítás! Küszöb alváz, ajtók alja stb! Olajteknő és környéke, hogy hol folyat az olaj! Ha 4500-nál ha tilt akkor hiba van a motorral. Hibaüzenetek: KÜHLMITTELSTAND: HÜTÖVÍZSZINT, AUTOMATIK GETRIBE: AUTOMATA VÁLTÓ HIBA, BREMSBELAG: FÉKBETÉT ELFOGYOTT Röviden ennyi, ha valakinek kérdése van itt felteheti

2010. jan. 15. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Tetszik meg kell venni, benzinesbe és ha nem jön be vagy sok gond adódik akkor pedig eladni. Lehet buksz rajta de legalább megtapasztalod saját magad, és nem más véleménye miatt hozol esetleg rossz döntést.
2017. jan. 14. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!