Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki mért beszélne le vagy...

Ki mért beszélne le vagy éppen beszélne rá egy Opel Omega B 2.5 TD-re-ről? (kombi mindenképpen és 98-as évjáratig). Várom mindenki véleményét.

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Minenképp előny hogy a kombi elég tágas autó, de ha nem akarsz magadnak gondot a motorja miatt nem veszed meg. Ez egy BMW motor ami nem épp a leggazdaságosabb és az alkatrész sem olcsó hozzá. bontva van hozzá sok cucc, de az lutri. A barátomnak van egy, de vsszasírja ugyanezt a típust csak 2.0i motorral. ha ezt választod legyen szerencséd vele azt kívánom.
2009. aug. 17. 14:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Egyszer volt az akkori páromnak egy omegája 2.0-s benzines és alig vitte sztem a "seggét". Most "olcsó" hatalmas és azért vhogy kinéző autót szeretnék. Emlékszem régen a lambdaszondával volt mindíg baj... Igen azt hallottam hogy egy "butitott" BMW motor van benne.
2009. aug. 17. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen tényleg le van butítva az a motor, de a 2.0i motorosnak is vannak hiái, nem is arról van szó. akárhogy is nézzük egy több mint 10 éves konstrukcióról van szó. Nem kell csodákat várni. már azért sem mert, ha valaki megvett egy ekkora autót, azt azért tette hogy használja, de így gyűlik bele a km. Egy biztos, jól néz ki és az ár érték arányt nézve, az egyik legjobb a piacon. Még egy dolog, nézz körül Japán autó terén is mert bármennyire is félnek tőle jók. Igaz az alkatrész ott is a BMW árárval vetekszik, de nem igazán kell hozzá.
2009. aug. 17. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Diesel? Nehogy megvedd. Ha omegát veszel akkor csak 2.5 vagy 3.0 benzines. Van hozzá minden sarkon alkatrész és ha nem tetszik a fogyasztás rakjl bele gázt:)
2009. aug. 25. 11:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd mi miatt ne vegyem meg??? Érdekel.
2009. aug. 25. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Kifejtem neked pár szóban.:) A diesel omegákban BMW motor van és ez egyenlő a szaral. Ha szereted bütykölni a kocsit meg szervízbe hordani akkor a diesel omega neked való.:D Siesel omegából azthiszem csak az A és C kasztnisból szabad dieselt venni.
2009. aug. 26. 10:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja,én nő vagyok és ezért nem értek nagyon az autókhoz,és várom mindenki véleményét...bőven kifejtve. Köszönöm:D
2009. aug. 27. 15:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok megint:) Ha nő vagy és ebből kifolyólag gondolom nem szerelsz:D Akkor én omegából még a benzinest se ajánlanám. Rossz érzés ezt nekem kimondani mert német autó párti vagyok de egy fiattal vagy vmi japán kacattal jobban járnál ilyen esetben.:)
2009. aug. 29. 12:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Tényleg jobb, ha egy nagyobb benzines motorral veszed, azzal valószínűleg nem lesz sok 100 ezer ft os felújítási probléma.

Fogyasztás pedig: vegyél bele agy etanolszettett, és mehetsz a 200ft-os E85 -tel. (egy ilyen átalakító 40-50 ezer ft, egy gázos 2-300ezer)

2009. aug. 29. 19:55
 10/13 anonim ***** válasza:
2009. aug. 29. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!