Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olajfolyás az autó motorjából...

Olajfolyás az autó motorjából mire enged következtetni mitől lehet az többnyire?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az enyém pl azért folyik, mert most vettem az autót és az előző tulaj a gyári tömítések helyett valami sziloplaszttal rakta össze a motort, ami nem olajálló.

Eddig 100 km-t tettem meg vele, az egész blokk tiszta olaj kívülről. Azért az aszfalton szerencsére még nem láttam nyomát.

Én is gondoltam rá, hogy lemosatom, hogy egyáltalán lássam honnan jön az olaj, de a mosóban nem ajánlották és semmilyen felelősséget nem vállalnak rá, mert ha pl beázik a motorvezérlő elektronika, az kapásból 300.000 Ft mínusz.

2012. nov. 25. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen autóról van szó? Nálam szerencsére a BC-t nem érdekli az olajfolyás, amíg van benne elég az olajnyomáshoz.
2012. nov. 25. 19:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Azt hallottam az újabb autókat már lehet kiveretni magasnyómásúval mert minden burkolva van.De ott meg úgy sem látsz semmit mert minden bevan fedve műanyaggal.Én azért nem vállalom be,bár az enyém nem éppen új.De már több benne a burkolat a motortérben.
2012. nov. 25. 19:34
 14/19 A kérdező kommentje:

ma 19:33

4-es golf

2012. nov. 25. 19:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Igényli a motorháztető nyitását (egy mikrokapcsoló figyeli )De gurulj be vele olyan helyre ahol a szervíz jelzőt nullázzák ...
2012. nov. 25. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Le kell szedni mindet aztán lehet neki csapatni.

Amúgy én hülyeségnek tartom a védőműanyagot...

A kocsi alján oké, de a tetején...

17/19 A kérdező kommentje:
4-es golfból a legelső kiadás..ami nem mai darab. 97-es
 18/19 anonim ***** válasza:
Amitőll folyhat az olajod:tömítések,rossz kupak,lelazult az olajszűrő,esetleg túl finom olaj került bele ami kifolyik belőle :)
2012. nov. 25. 19:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom... az enyém 7 éves. Azért el tudok képzelni olyan helyet, ahová be tudna menni a víz ha megküldik 100 bárral. Inkább egy régebbit mernék mosatni, ami nincs tele mindenféle elektronikával.
2012. nov. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!