Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a leggazdaságosabb autó?

Melyik a leggazdaságosabb autó?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy olyan autót ami 2+2 üléses. Azaz általában 2 személy utazna benne de van, hogy rövid időre beülnek hátra. Továbbá nagyon szeretném, hogy cabrio legyen, de ha van annyival jobb fogyasztású autó lemondanék róla. Tudom általában ez kialakítás nem ez a legnagyobb előnye, de a egy c3 plurielt nézek 1.4 HDI motorral az fogyaszt 5-6 liter, egy kisautó meg általában jó ha 1 litterel kevesebbet. Mit tanácsolnátok. Mindezt 2003 utáni és 2,5m alattinak kellene lennie.

2012. nov. 25. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A Tata AIRCAR nevű modellje a világ leggazdaságosabb autója.

Csak nem árulják Európában sem az USA-ban (vajon miért..?),Indiában árulják,de remélem hamarosan,és bekerül az Eu-ba is előbb utóbb.

2012. nov. 25. 18:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen érdekelnek a különlegesebb autók, nem szeretem a tömegterméket. Igaz ezt elég nehéz lenne beszerezni...
2012. nov. 25. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek ,én is Citroenben ülök de a C3-ról lebeszéllek !

Ha nem mész sokat nem is kell diesel ,szerintem rengeteg van a piacon ami megtetszhet .. Csak egy példa Toyota Auris..

Sorolhatnám .

Fontos ,megvétel előtt ne sajnálj egy qrva alapos átvizsgáltatást !

2012. nov. 25. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocs nem láttam ,hogy cabriót keresel .....Sorry :)
2012. nov. 25. 19:31
 5/11 Napkiraly ***** válasza:
52%
a cabrio kizárja a többit :)
2012. nov. 25. 21:59
 6/11 A kérdező kommentje:

Két típust keresek egyik legyen a leggazdaságosabb.

Másik pedig szintén egy 4 személyes cabrio legyen elfogadható ár és fogyasztás mellett. Néztem a megane cc 1.5dci vel 5-6 literes fogyasztását, amit pl a c3 pluriel is tud produkálni.

Ezek után összevetem a két autót ha nem látok érdemleges eltérést nincs értelme, hogy lemondjak pár tized literért a cabrioról, vagy 2-3 liter esetén már érdemes....

2012. nov. 29. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Az egyik leggazdaságosabb autó a WV Lupo. Nagyon keveset fogyaszt. Direkt úgy csinálták meg,hogy a leggazdaságosabban lehessen vele kijönni. Nézz utána a neten. 2+2 személyes.
2012. dec. 17. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
te fiu vagy? de akkor b*zi vagy mi? hagyjad már azt a purielt minimum Astra F cabrió, de aki 1 kicsit tökösebb ha kabrióban gondolkozik akkor minimum BMW M30 kabrió. Eleve kabriót nem az olyan fazonok veszik akik számolgatják az aprót.... szerintem
2012. dec. 17. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Sanyikám, már megint itt vagy? Miért nem mész el a pcsába? Azért mert Te apád astrájából átültél egy 87-es műszaki nélküli bmw-be, még csak a falu határáig vagy a király!
2012. dec. 17. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
ha már itt tartunk, szegény csóró apámnak sose volt F astrája, pedig megérdemelte volna, dolgozott egész életében... Én csak azt vallom mindenki magához hasonló/illő kocsit választ, ezért 1 ilyen női kocsit gáz ha pasi vezet.
2012. dec. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!