Melyik a leggazdaságosabb autó?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy olyan autót ami 2+2 üléses. Azaz általában 2 személy utazna benne de van, hogy rövid időre beülnek hátra. Továbbá nagyon szeretném, hogy cabrio legyen, de ha van annyival jobb fogyasztású autó lemondanék róla. Tudom általában ez kialakítás nem ez a legnagyobb előnye, de a egy c3 plurielt nézek 1.4 HDI motorral az fogyaszt 5-6 liter, egy kisautó meg általában jó ha 1 litterel kevesebbet. Mit tanácsolnátok. Mindezt 2003 utáni és 2,5m alattinak kellene lennie.2012. nov. 25. 16:57
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Szerintem egy kicsit félreértettétek a kérdésemet. Az a kérdés, hogy mit lenne érdemes vennem nem az, hogy mit kell vegyek férfi létemre...
Amúgy a c3 a praktikussága miatt tetszett meg. Megfizethető, keveset fogyaszt nagyon jól pakolható és nem néznek ki az autóból. (Előző autóm egy első megane cabrió és többször hallottam, hogy gazdag apuci gyereke....)
A 2 megane CC műszakilag és kinézetre nekem sokkal jobban tetszik a C3 -hoz képest de alig pakolható (c3-ba még egy bringa is belefér...)
2012. dec. 21. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!