Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó vásárlásánál...

Használt autó vásárlásánál hogy lehet következtetni, megtudni a valós kilóméterállást?

Figyelt kérdés
Legtöbb használt autó km állása vissza van tekerve. ezt hogy lehet megtudni van e csavargatva vagy nincs? Hallottam egy olyan szerkezetről amit rádugnak az autóra és kiadja mennyit futott ( ez valójában létezik)? Külföldről behozott autóknak tényleg a 95%-ának vissza van csavarva? Én használt BMW szeretnék vásárolni dizelbe pl: e36 318tds, vagy e46 e90 320d.
2011. máj. 2. 11:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

csak 25 millió ilyen kérdés van kint, ebből számosra én is válaszoltam, de nem írom le újra :S Aki a keresőt se tudja használni az megérdemli h átbasszák.

Egyébként nincs ilyen szerkezet, csak a mesében.

2011. máj. 2. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Első, rosszul tudod, fiatalabb autóknál jó eséllyel le lehet kérni a valós értéket.
2011. máj. 2. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Éppen írni akartam az előbb, hogy már kb 50.000 kérdés erről szól...

Csak nem akartam bunkó lenni, de látom mást is zavarnak az ilyen kérdések!

Aki nem tud elolvasni pár kérdés-választ anélkül, hogy kiírna egy újabb ugyanolyan kérdést, azt úgy átverik a kereskedők mint a huzat.

Amúgy Google a barátod!

2011. máj. 2. 11:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Újabb verdáknál már nem csak a km óra, hanem az ecu is tárolja az adatokat. Amúgy meg ha rendszeresen szervizelték, akkor a márkaszervíz megmondja neked alváz, vagy motorszám alapján.
2011. máj. 2. 12:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha találtam volna a neten valami értelmeset akkor kérdezném?? Ha csak fikázni tudsz inkább ne válaszolj!
2011. máj. 2. 12:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy már több helyen is tárolják a kilóméter állást, de ez mind változtatható. Az tényleg egy lehetőség, hogy a márkaszervízben rákérdezel az előéletére, az talán megmondják, hogy hány ezres szervízeken esett át, ha márkaszervízbe hordták, de ezzel is át tudnak verni, minden megoldható, a szervízkönyvnek se kell feltétlen hinni.
2011. máj. 2. 12:33
 7/13 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy a 2005 után gyártott BMW-be még nem tudják manipulálni. Mert több vezérlő kompjuter van benne. És mind tárolja a km-álását, még az ablakemelőnek a vezérlő kopmjutere is tárolja. Az indító kulcs az alap hogy tárolja.
2011. máj. 2. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Evi kb 15-20ezer km realis. Ami ennel tobb mint harmadaval alacsonyabb, az gyanus. Foleg a tizeneves, 70ezer km-es "megkimelt" autok...
2011. máj. 2. 14:57
 9/13 A kérdező kommentje:
És ha elmegyek megnézni egy használt autót mit kell rajta megnézni? pl: e36 bmw325tds autón? több mint 10 éves dízel autón
2011. máj. 3. 07:57
 10/13 anonim válasza:
A valós kilométerállást sosem lehet tudni. Nézd meg, hogy a műszerfal mennyire kopott, milyen tapintású. Ami nagyon fényes az általában régi, ami fehér lenne de mattul (pl. a lámpa műanyagja) az is gyanús. Kisebb kopások, karcolások is árulkodók lehetnek. Nézd meg, hogy a panelek mennyire pontosan illeszkednek, ha volt törve, azt nem tudják kézzel úgy megcsinálni, hogy ne lehessen látni.
2011. máj. 6. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!