Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó vásárlásánál...

Használt autó vásárlásánál hogy lehet következtetni, megtudni a valós kilóméterállást?

Figyelt kérdés
Legtöbb használt autó km állása vissza van tekerve. ezt hogy lehet megtudni van e csavargatva vagy nincs? Hallottam egy olyan szerkezetről amit rádugnak az autóra és kiadja mennyit futott ( ez valójában létezik)? Külföldről behozott autóknak tényleg a 95%-ának vissza van csavarva? Én használt BMW szeretnék vásárolni dizelbe pl: e36 318tds, vagy e46 e90 320d.
2011. máj. 2. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A km óra állása majdnem mindegy. A lényeg az, hogy mennyire szerették és gondozták az autót. Amin látszik hogy karbantartva sose volt (retkes olaj) azt nem érdemes megvenni. Félnék még a csillogó motortól is. Az valamiért le lett mosva eladás előtt. Normális motoron van egy kis kosz, de nem annyi hogy mosni kelljen. Gumikról érdeklődhetsz még hogy ez hanyadik garnitúra.

Kívülről nézesd át. A kormány ha nagyon fénylik akkor már van benne. A vezető ülés is árulkodó lehet. Ha a rugózása, kárpitozása már nem az igazi akkor rá kell nézni. Minden típusnál van egy olyan pont amikor a kárpit megadja magát. Persze függ a vezető súlyától is. A kedvenc típusú autómnál azt vettem észre hogy 200e km körül kezd az ülés kibomlani. Remélem tudtam segíteni.

2011. máj. 6. 21:49
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm végre egy értelmes válasz! ilyeneket várok!!!
2011. máj. 7. 09:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó jóságokat ír, mondjuk a200ezernél kibomló ülés érdekes, kicsit korai.

De ha a kérdező ilyen válaszokat vár, akkor miért ezt a kérdést tetted fel:"Használt autó vásárlásánál hogy lehet következtetni, megtudni a valós kilóméterállást?

Legtöbb használt autó km állása vissza van tekerve. ezt hogy lehet megtudni van e csavargatva vagy nincs?"

2011. máj. 7. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!