Kopott nyári gumit (1,5mm) érdemes lecserélni most új nyári gumira, vagy várjam meg a műszaki vizsgát, amire 1 év múlva viszem az autót?
Én nem a téli gumi miatt aggódom, az még hagyján, de nincs meg 1,6 mm, ami a minimum, de azt mondom hogy 2 alatt nem nagyon szabadna használni a gumit, max elfüstölésre.
Műszaki nélküli, hegyrejárós autómon is, igaz most ki nem megyek, de szerintem 3 mm körüli, de volt hogy elkopott nagyon kicsire, kátettük egyik ismerősöm ladájára hátra, aztán hadd szóljon, jó volt szórakozásra.
de kívánom menj ki a labancokhoz, értékelni fogják, a szett gumi árának párszorosával.
NEM KÖZÚTRA VALÓ AZ ILYEN.
Ne azért cseréld le, mert különben nem megy át a műszakin, hanem azért, hogy biztonságosan tudj vele közlekedni.
Ha nincs módod téli gumikat venni, akkor szerintem vegyél most egy garnitúra négy évszakost. Az jó lesz most is és a nyári szezonban is.
Nekem is ilyen van a keveset használt hétvégi "játszós" autómon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!