Autóvásárlás. Megvegyem vagy ne? Szeretném az autómat lecserélni. Találtam egy Ford Fiestát 2005-t, gyönyörű állapotban. De 280000km van benne. Érdemes belemennem? Meddig bírják ezek a motorok?
Köszönöm válaszod. Megnéztem ez egy szürke benzines, szerintem is céges. nagyon húz felé a szívem, de sajnos én sem merem bevállalni.
Köszönöm szépen legalább sikerült magam is meggyőznöm arról hogy nem kellene :) :(
Tulajdonosfüggő.
Suzuki Swift-et tudok,amiben 700 000 km van,és prímán bírja.
Javaslom hogy nézd meg hogy indul hidegen,és ne 200 m-es próbakört menj vele.
Valamint azt is meg kell nézni,füstöl-e.
A kuplungra-váltóra is különösen oda kell figyelni ekkora futásteljesítmány után.
Nem értem miért féltek ennyire tőle. Ha visszatekerve 100ezer km-re kínálják akkor meg azért nem kell. Viszed a szerelő ismerősödet, megnézi és megmondja a tutit. Ha kell rá költeni még félmilliót akkor nyilván tárgytalan.
A suzukinál nem csodálom a 700ezret, a motorjuk japán, és ha megkapja a minimum karbantartást, elnyűhetetlen.
7 éves autó,280 000 km-el...ez évi átlag 40 000-et jelent,naponta pedig több mint 100-at..
Ha ezt főleg országúton pakolták bele,még akkor is jobb állapotban van,mint egy Budapesten használt autó,150 000km-el..
A helyedben jobban megvizsgálnám az autó előéletét.
Kérdés csak az,hogy mennyivel olcsóbb,mint egy hasonló korú márkatárs.
Az autó maga 600000 ft-ba kerül. Az mondták, hogy egy Bácsika használta és csak a Balatonra járt le vele elvileg.
Ez most vagy hihető vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!