Érdemes lecserélni nyárra a kocsit egy nagy-robogóra?
2-3000 km-t autózok havonta és azon filózok, hogy átnyergelnék egy Aprilia Atlantic-ra.
Keresztapám is robogózik 3 litert fogyaszt 100km en.
Havi 40,000ft volt a benzin autóval (ford mondeo).Szerintem mindenképpen megéri.Persze ,ha nem 100-200-300km 1 kör.
Én talán bemennék 1 szakkereskedésbe ahol nem rád akarják tukmálni a készletet hanem értenek is és elmondani nekik ,hogy szeretnél városi gépet akkor egy mozgékony robit ajánlanak ami inkább nyomatékos mint gyors.
Nem kell fullos motoros ruha,protektorok. Egy sisak és egy jobb kabát megteszi.
Nagy robogót nem érdemes venni mert ugyan úgy kell rá biztosítást fizetni, műszakira vinni és tankolni, csak fele annyit vagy harmad annyit eszik mint egy autó.
Na most akkor megéri biztosítást fizetni, teljesítmény adót fizetni, műszakiztatni egy autót és egy motort?
Inkább vegyél egy 50-es robogót. Arra elég egy 3000ft-os biztosítás egész évre és beéri 3 literrel 100 kilóméterenként.
Nekem csak 50-es robogóm van de akkor is meg fogom tartani ha kocsim lesz mert ha egyedül megyek, nem megyek messzire és jó az idő akkor jobban megéri robogóval menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!