Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a LED-es hátsó lámpákról. Érdemes e lecserélni a gyárit, vagy egy fillért nem ér az egész? Én most ezen a kettőn filózok, mert csinosítani akarom a kocsit.
Figyelt kérdés
( utóbbit sajnos nem tudják nekem szállítani valami oknál fogva, külföldi oldalakról meg nem igazán szoktam vásárolni ).
Golf 4 Variant-om van!
Www.Dectane.hu/Hatso-Lampak/VW-Hatso-Lampa/GOLF-4/RV31LLRC-VW-Bora-Variant-+-Golf-4-Variant-Led-Technik-Hatso-Lampa. Html
vagy
www.racing-autoalkatresz.hu/racing-autoalkatresz/eshop/14-1-HATSO-LAMPAK/1328-3-Golf4/5/11338-Vw-Golf-4-FK-Ledes-Tuning-Hatso-Lampa/related#anch1
Esetleg ha valaki tud jobbat az se gond, max elgondolkozok rajta.
2012. júl. 25. 19:55
1/2 anonim válasza:
én egy honda MTX motorba tettem hátulra áram spórolás céljából ledes lámpát. Jó az, csak sok led kell... egyetlen egy led szart se ér. Nekem egy panel van amin 4 nagy (pirahna, 4 lábas led), és 4 hagyományos víztiszta 5 mm-es led világít, ez a hejzetjelző, és 6 db nagy led kapcsol fel fékezéskor. több is elfért volna, de lusta voltam szenvedni velük... ezt egy ikarus busz index búrája alatt képzeld el (ugyan az a müanyag, csak pirosban) és tökéletes, lehet látni, hogy ottvagyok, bár a haverok cseszegetnek, hogy bicikli lámpa... viszont a generátor igy el tudja látni az első lámpám elég árammal, ezelőtt egy fékezéskor majdnem kialudt, ugy leterhelte, szóval ilyen szempontból előnyös, meg jobban néz ki, ha igényesen van megcsinálva.
2/2 anonim válasza:
Jól láthatóság szempontjából tényleg nagyon jó ötlet, és az áram takarékoskodás sem utolsó szempont, hogy a generátornak ne keljen olyan sokat vissza tölteni, DE én tegnap este mentem kocsival a városban és előttem volt egy új típusú Audi. Nagyon szép volt meg minden, de amikor a féklámpája égett akkor azt hittem h kisül a retinám, brutálisan vakított. A helyzet jelzője se volt gyenge... de a féklámpa az nagyon durva volt. Szóval jó dolog ez a LED csak azért módjával bánjon vele az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!