Férjem október közepén igényelte meg a magyar állampolgárságot, már elbírálták Szegeden november elején így már csak a Köztársasági elnök aláírására várunk, akinek van tapasztalata kérem írja már meg hogy mennyi idő ez az egész?
Köszi h szeretsz és aggódsz a boldogságomé,de nálam ezzel a "sajnállak" meg "szegénykém" dumával sajnos nem sokra mégy....:) ilyen kis piti pszichlógiai trükkökkel talán másnál próbálkozz jobbfejnek tünni :)
Ja és a barátod se vagyok,nálam az alapelv h cigókka nem bratyizok :)
A másik....hogy mit keresek itt?Hát ez a mi földünk,területünk...már megbocsáss....itt mi Szerbek voltunk előbb,nem pedig ti.
Szerbia egész Budapestig.
Szal talán inkább én kérdezhetném h ez az alja,szánalmas népség mit keres itt a mi terepünkön:P
Mondjuk hülyének jók vagytok,mert 2 féle segélyt is megpályáztam és meg is ítélték,végre valami hasznom is van belőletek.....a fizetésem mellé jól jön az a havi 20e ft még ha nem is egy nagy összeg.Hát én csak röhögni tudok rajtatok és bezsebelem a lóóóóóvét :))))A büdös cigányok milyen jól fizetnek :D...és most pályázok meg egy 3.- féle segélyt :P Szóval fizess be mindent szépen időben,,és adó bevallásod is rendbe legyen h tudjatok tejelni.... cígókáim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!